Blik op de situatie: (hernieuwde) politieke gevangenschap in het grootste schandaal sinds de Tweede Wereldoorlog en de nep-”excuusbrief”…

Bij het begin van deze jaartelling of het einde van de vorige jaartelling, had ik eigenlijk besloten om in januari een terugblik te doen op het jaar 2015. Door de drukke omstandigheden en agenda is dit er niet echt van gekomen. Op dit moment zit ik weer eens onder valse voorwendselen in politieke gevangenschap, waarbij ik al sinds 2008 / 2009 te maken heb met stelselmatige belaging / (gang)stalking vanuit het politie- en justitie apparaat, in samenspanning met de GGZ kwakzalvers en andere valse leugenachtige en bovenal achterbakse handlangers. Na een gesprek omtrent overplaatsing, ontving ik op woensdagavond 13 juli 2016 overigens een brief, die al snel een nep – “excuusbrief” bleek, volgens de afzender van een niet nader genoemd (ex-) familielid van mij, maar gezien de idiote teksten, kan het net zo goed zijn, dat idiote politie agenten als de schijnheilig valse achterbakse politiechef Toon Ruiken of de valse zwaar disfunctionerende achterbaks en onrechtmatig crimineel handelende wijkagent Willem Saris er achter zitten. Deze brief heb ik dan ook een halve week laten liggen en er toen pas inhoudelijk naar gekeken, want ik had geen zin om zoveel onzin te gaan lezen:

 

Hallo Erwin,

 

Graag wil ik je bij deze een brief schrijven. Ik hoop ondanks alles wat er gebeurd is, dat het goed met je gaat. Ik hoop ook dat je ergens houdvast in gaat vinden. Ikzelf zou als ik jou was, bijvoorbeeld misschien houvast te vinden in het geloof, de kerk om van daaruit een woning te zoeken in de toekomst, een uitkering en / of werk. Jouw mening, daar heb ik in de afgelopen jaren over nagedacht. Het kan zo maar zijn dat je voor een groot gedeelte een punt hebt / gelijk hebt. Veel mensen willen echter de waarheid niet zo snel zien, kijken weg of zijn te afgeleid. Verder is het de vraag of je zoveel gaat veranderen op deze wijze en of je er jezelf niet mee hebt. Als ik jou was, had ik me op het geloof gericht, probeer goed te leven en misschien bereik je op die manier wel meer.

 

Ondanks alles wat er gebeurd is, blijven we broers. We zijn samen opgegroeid, hebben veel dingen samen gedaan, gevoetbald, zaalvoetballen, samen opgegroeid in hetzelfde huis. De laatste jaren konden we moeilijk met elkaar praten. Iedereen wou graag zijn kant zien of horen van het verhaal. Ik hoop dat we daar in de toekomst een punt achter kunnen zetten en in ieder geval naar positieve punten kunnen zoeken om het over te hebben. Je hebt nog een heel leven voor je en ik ook, probeer je daarop te richten denk ik. Ik doe simpel ######### #### #### #####, maar kan mijn ei erin kwijt. En wat betreft je mening, ik denk dat je voor een groot gedeelte gelijk hebt, maar ook jezelf er mee hebt. Wat ik zeg probeer het misschien in het geloof te zoeken. Ik hoop verder het daar goed met je gaat, je zou je graag een keer zien en praten over dingen en ik hoop dat je daar ook snel weer weg bent. Ruiten ingooien moet je mee stoppen vind ik, ondanks dat anderen zich misschien ook niet aan de wet houden en dat op een totaal andere wijze. Zwaardere vergrijpen willen mensen nu eenmaal niet zien of niet zo snel.

 

Ik hoop verder ook dat je zo snel mogelijk met terugwerkende kracht, die ****** uitkering aanvraagt. Op die manier heb je zo dadelijk een betere start. Probeer echt die dingen te doen, anders wordt het alleen maar ingewikkelder. Ik zou graag zien, dat je volhoudt en op zaken richt, die je plezier geven en ook houd vast biedt. Verder wil ik mijn EXCUSES aanbieden aan jou voor wat ik verkeerd heb gedaan in jouw ogen. Ik hoop dat we daar een streep onder kunnen zetten, hoe moeilijk dat ook is i.v.m. verwijten, boosheid, frustratie van beide kanten. Verder hoop ik dat je daar iemand of meerdere personen vind met wie je een band kunt opbouwen en je goed contact mee hebt om op een goede wijze terug te keren. Mocht ik langs mogen komen om te praten, al is het maar voor even, dan zou ik dat fijn vinden om zaken uit te praten.

 

Weet dat ondanks alles wat er gebeurd is, ik je wel altijd het beste heb proberen te wensen. Schrijf me terug naar adres….. (straat) …. (postcode) … (plaatsnaam) of bel me op …. (mobiel telefoonnummer).

 

Deze brief schrijf ik omdat ik je graag wil zie genieten in het leven. Werken bij de …. (voormalige werkgever, een profvoetbalclub), (voormalige werkgever, logistiek bedrijf) en sport, maar ook je HBO opleiding. Ik denk niet, dat je hier zelf voldoening uithaalt. Probeer een houd vast te vinden, mensen daar wie je vertrouwt, misschien mij opnieuw, het geloof / iets anders. Hou je taai en haaks, daar en ik hoop dat je daar snel weg bent en misschien kunnen we elkaar wel spreken, zien binnenkort.

 

Groeten ….

 

 

 

Allereerst kan ik iemand, die valse aanklachten tegen mij indient (of zoals politie agenten als Mennolt Spijkstra en Willem Saris opzet, dan wel in vergadering achter mijn rug om uitlokt = uitlokking is verboden en onrechtmatig) en dan jaren niet thuis geeft, waardoor ik een gigantisch onnodige en schandalige schade op loop (onder meer via nu al meer dan drie jaar onrechtmatige detentie en meer dan acht jaren lang een gigantische vorm van gangstalking, laster en smaad door met name politie, justitie, GGZ, Main Stream Media en handlangers, die valse aanklachten indienen of zich er op een onheuse en onbegrijpelijke wijze met mijn zaken bemoeien met laster en smaad en andere wanpraktijken), als ook weigert bij zeker veel meer dan tien rechtszittingen onder ede mijn kritische vragen te beantwoorden, amper of zelfs niet meer serieus nemen. Zeker als deze personen ook nog eens van alles bij elkaar bekokstoven, schijnheilig alles huichelen continu, als ook liegen en bedriegen op een meer dan schandalig en vooral achterbakse valse wijze. Het valt mij verder op, dat deze brief weer heel erg belerend is en alle personen, die aanklachten en vooral valse aanklachten jegens mij hebben ingediend, sinds 2008, vooral willen bepalen, wat ik wel of niet zou moeten doen en wat ik wel of niet zou moeten zeggen en zelfs mijn ideeën of (politieke) overtuigingen zouden willen bepalen. Ondertussen hebben ook daarbij allerlei figuren (met name in het kerkdorp Meddo en omgeving) de klok horen luiden, maar weten niet waar de klepel hangt, is wel weer duidelijk geworden in dit schandaal de afgelopen jaren, sinds 2008! Men probeert zich daarbij vooral schoon te wassen, tenminste enkele personen in de periode 2008 tot zeker 2010 of 2013 zelfs, met een tomeloze bemoeizucht, achterbaksheid en het in de wereld brengen van roddelpraatjes, zoals Joep Dorsthorst, Fieny Koldeweij-Wientjes, Marijn Bengevoord en blijkbaar anderen wel hebben bewezen…

Ondertussen zit ik in ieder geval (gedeeltelijk of grotendeels) betrokken in het grootste juridische schandaal, sinds de Tweede Wereldoorlog, door onder meer mijn arrestatie, rond de Kroning in 2013 bij Hotel Bruggenhutte in Suderwick bij Dinxperlo, aan de Duitse kant van de grens op een parkeerplaats aldaar door de Duitse Polizei. Vervolgens werd ik naar het politiebureau in Bocholt gebracht en een dag later voor de rechter gebracht in het “Amtsgericht” van Bocholt, waarbij ik heb geweigerd mij vrijwillig te laten uitleveren aan Nederland, aangezien het een valse aanklacht van “stalking” betrof en ik geen vertrouwen meer had in politie en justitie. Vervolgens werd ik naar de gevangenis (JVA – Justiz Vollzugs Anstalt) van Munster gebracht, waar ik circa twee maanden ben (in best extreme detentie, zonder tv, eerst in een meerpersoon cel met twee anderen, een Duiter en een Franse Marrokaan en later op een éénpersoon cel op mijn verzoek, bijna een isoleercel of cel met “beperkingen” in Nederland althans) gebleven.

Op 18 januari 2013 diende door allerlei vertraging mijn hoger beroep voor het Gerechtshof Den Haag in de waxinelichthouder – zaak op Prinsjesdag 2010, waarbij hier de achtergronden bekeken en onder meer een analyse van destijds mijn advocate Mariëlle Van Essen gehoord kunnen worden:

http://www.nporadio1.nl/nieuwsshow/onderwerpen/34510-gooier-waxinelichthouder-in-hoger-beroep

Na het proces op 18 januari 2013, waarbij ik mijn eigen pleidooi heb gevoerd, gebeurde er al een opmerkelijke zaak, waarbij Micha Kat is gearresteerd op basis van een later gebleken valse aanklacht van de advocaat van Jan Vlug, die dus toen der tijd Jasper S. (Steringa) heeft verraden in de zaak Marianne Vaatstra, die ook rond die tijd speelde in eerste aanleg voor de Rechtbank in Leeuwarden:

De oorspronkelijke beelden van de arrestatie van Micha Kat, destijds, zijn helaas niet op het internet en YouTube bewaard gebleven, maar hier is een deel van de arrestatie bij het Gerechtshof Den Haag van destijds op 18 januari 2013 te zien:

Het is overigens zo, dat de Advocaat-Generaal Knol van het Gerechtshof Den Haag, die middag ook mij al heeft getracht weer te laten arresteren op basis van dezelfde valse aanklacht van Marijn B., waarvoor ik later als nog vanaf 4 februari 2013 werd getracht te arresteren en met een soort van “klopjacht” tot in Duitsland werd vervolgd, rond de Kroning in 2013. Aangezien de hernieuwde arrestatie voor deze compleet valse aanklacht door het Gerechtshof Den Haag werd afgewezen, was ik in staat, gewoon weer naar huis te reizen en zelfs nog aan bovenstaand interview deel te nemen op 18 januari 2013. Micha Kat is kennelijk na een dag (zaterdag, verhoor van maximaal 6 uur of wellicht na drie dagen) weer vrij gelaten, te meer daar het vrij snel bekend werd, dat Micha Kat werd gearresteerd, onder meer dankzij de door ons gemaakte beelden. De ervaring leert bij mij (zoals op 30 november 2013 in Den Haag / Scheveningen met beelden van We Are Change Rotterdam) en Micha Kat (beelden van 18 januari 2013), dat deze berichtgeving in de Main Stream Media of alternatieve media er voor zorgt, alleen al, dat mensen vrij worden gelaten, door de druk van of onder “de publieke opinie”, pers en media.

Op vrijdag 19 april 2013, werd Micha Kat hiervoor (met heel veel moeite en zelfs tegenzin van de politierechter) in zijn proces voor de politierechter vrijgesproken. Dit proces was trouwens gelijktijdig met het proces van Jasper S. (Steringa) in de zaak Marianne Vaatstra:

http://www.destentor.nl/regio/deventer/micha-kat-vrijgesproken-van-bedreiging-advocaat-1.3775059

http://www.destentor.nl/algemeen/binnenland/jasper-s-veroordeeld-tot-18-jaar-cel-in-zaak-marianne-vaatstra-1.3774513

http://www.destentor.nl/algemeen/binnenland/jasper-s-afwezig-bij-uitspraak-1.3774420

http://www.destentor.nl/algemeen/binnenland/overzicht-zaak-marianne-vaatstra-1.3774548

Later is mij gebleken, dat justitie vaker dubieuze processen gelijktijdig op de agenda zet en ook later, werd bijvoorbeeld “de Vogelenzang – zaak” van Micha Kat exact gelijk gepland aan mijn zaak van de overlevering uit Duitsland, geloof ik dat in dit geval de zaak was, met de politie codenaam “BLIZE”. De Officier van Justitie Vogelenzang, was trouwens de valse Officier van Justitie in eerste aanleg bij de waxinelichthouder – strafzaak en deze mevrouw Vogelenzang heeft inmiddels nogal een dubieuze trackrecord en “arbeidsverleden” bij het Openbaar Ministerie. In de periode tussen vrijdag 18 januari 2013 en de uitspraak op 1 februari 2013 kreeg ik een telefoontje, van een persoon, die anoniem wilde blijven op de maandag voor de uitspraak, maar die beweerde een persoon te zijn van de politie in Doetinchem en dat ik mij op maandag 4 februari 2013 zou moeten melden op het politiebureau Doetinchem om 10 uur voor een verhoor, waarbij reeds ook werd aangekondigd, dat ik gearresteerd zou worden, vanwege een aanklacht van “stalking”. Daarbij wilde de agent ook niet aangeven, wie de aanklacht van stalking gedaan had, maar naar later bleek, bleek dit dus om de aanklacht te gaan, die Advocaat – Generaal Knol ook al tevergeefs had ingebracht om mij weer te laten arresteren bij het Gerechtshof Den Haag op 18 januari 2013 en waarvoor ik dus later ben vervolgd meer dan tien dagen en gearresteerd in Duitsland in februari 2013.

 

Gerrit Willem (Erwin) Lensink
Postadres Winterswijk

Winterswijk, 4 november 2015

Arrondissementsparket Zutphen
t.a.v. bezwaarschriften en klachtenafdeling
Postbus 9013
7200 GP Zutphen

Betreft: klachten en bezwaar bevel tot afname DNA-materiaal van mij en mijn moeder, sinds 28 april 2008

Geachte heer/mevrouw,

Bij deze dien ik een bezwaarschrift in tegen afname van mijn DNA, het DNA van mijn moeder en al mijn andere familieleden van mij tot in de vijfde graad om dit op te nemen in de landelijke DNA-databank. Dat ik binnen 14 dagen na de afname van het celmateriaal verplicht ben bij de Rechtbank in Zutphen een met redenen omkleed bezwaarschrift in te dienen tegen het bepalen en verwerken van het DNA-profiel is te schandalig voor woorden. Het is immers mijn en mijn moeders DNA en niet dat van een staat, laat staan van continu macht misbruik plegende overheidsambtenaren als bijvoorbeeld Joris Demmink, maar ook Officier van Justitie Vogelenzang, Officier van Justitie Nijpels, Officier van Justitie De Groen-Wildenberg, Officier van Justitie Berendsen of de valse rechercheleiders Wilco Te Brake, Hendrik Jan Koeslag en valse agenten als Willem Saris of Mennolt Klaas Spijkstra.

Recentelijk is mij namelijk bekend geworden, via het inzien van het boek “Kroongetuige DNA” (mei 2014) van Lex Meulenbroek en Paul Poley, als ook het boek “Het Vaatstra Complot” van Wim Dankbaar, dat mijn DNA en waarschijnlijk dat van mijn moeder gebruikt is in het bedrog in de zaak Marianne Vaatstra in het kader, of al dan niet, van het DNA verwantschapsonderzoek, waarbij vervolgens Jasper Steringa valselijk veroordeeld is, in de zaak van Marianne Vaatstra, terwijl Ali Hassan de moord in 1999 heeft gepleegd, als ook politie en justitie autoriteiten er al direct van op de hoogte waren en Ali Hassan in opdracht van Joris Demmink in het weekend na de moord naar Noorwegen is verscheept.

Nadat mijn DNA en het DNA van mijn moeder waarschijnlijk zijn gecontroleerd op enige betrokkenheid van mij of mijn familie bij deze schandalige zaak, heeft het bedrog plaats gevonden, waarbij ik op 30 december 2014 door de Rechtbank Zutphen expres en valselijk ben veroordeeld, waarbij het bedrog zo groots is geweest, dat er zelfs persberichten naar het NOS en/of het ANP zijn gezonden als lastercampagne.

De DNA-afname heeft in Friesland plaats gevonden, gedurende ook al een valse detentie van mijn persoon, ten tijde dat ik “smaadschrift” zou hebben gepleegd, jegens Marijn B., terwijl zij en enkele handlangers een stalking- en lastercampagne hebben gehouden jegens mij. Maar al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel…

Het eerste DNA-verwantschapsonderzoek in Nederland ooit was gelijk fake, zoals het complete politie en justitie apparaat ongeveer op list, bedrog en oplichting gebaseerd zijn. Alle Friezen, vooral de circa 8000 Friezen, die vrijwillig DNA hebben afgestaan, zijn namelijk misleidt door in ieder geval het 3D-team onder leiding van Henk Mous (Openbaar Ministerie), Annette Bronsvoort (Openbaar Ministerie), Ron Rintjema (technisch rechercheur), Jelle Tjalsma (tactisch rechercheur) en Cor Reijenga (politie / recherche) en mogelijk ook DNA-deskundigen Charissa van Kooten, Arnoud Kal, Wim Heijnen en Tjark Tjin-A-Tsjoi (directeur NFI). De onder valse voorwendselen georganiseerde DNA-afname in Friesland was van 29-9-2012 t/m 11-10-2012. De “match” zou op 14-11-2012 hebben plaats gevonden…

Het kan niet anders, dat destijds “Koningin” Beatrix en Secretaris-Generaal van Justitie Joris Demmink weet hebben gehad van dit bedrog en oplichting van de gehele Nederlandse en Friese bevolking. Immers heeft “Koningin” Beatrix de nieuwe DNA-wet op 14-11-2011 getekend en was de start van dit valse verwantschapsonderzoek op 1-4-2012.

Reeds op 4 september 2009 heb ik mijn bezwaren duidelijk kenbaar gemaakt telefonisch aan Officier van Justitie Langenberg, maar ik voelde mij gedwongen en gechanteerd om mijn DNA af te geven. Ik heb dit enkel gedaan onder telefonische afspraak en deal met Officier van Justitie Langenberg (telefoonnummer destijds 0575-593827), dat dan ook alle DNA-profielen gecontroleerd worden van alle leden van de huidige zelfbenoemde Gekroonde familie en alle leden vanaf en tot minstens de zelfbenoemde Koning Willem I, maar wat mij betreft zelfs Willem van Oranje-Nassau om het bedrog, oplichting en in feite hoogverraad duidelijk en voor eens en altijd kenbaar te maken en te bewijzen, aldus mijn gedane aanklacht op 14 april 2010 bij de politie Lichtenvoorde. Dit is tot op heden nog steeds niet gebeurt…

Ook heb ik op 21 oktober 2009 om 16.20 uur op het districtsbureau Achterhoek van de technische recherche, die ook alle zaken in de zaak en sinds de zaak van mijn moeders overlijden IN DUITSLAND bij elkaar heeft belazerd en mij onrechtmatig heeft benadeeld, mijn klachten en bezwaren duidelijk kenbaar gemaakt. Aldaar werd mijn DNA zo ongeveer afgeperst en ik werd gechanteerd, onder meer met geweld en arrestatie om mij DNA af te staan. Het is verder bespottelijk, dat ik mijn DNA tegen mijn wil ook nog naar Doetinchem moest brengen. En dat is nog niet het enige.

Het DNA en sterker nog het hele lichaam van mijn moeder zijn vanaf 28 april 2008 maar zo onrechtmatig opgeeist door de valse achterbakse recherche in Doetinchem. Aangezien mijn moeder in Duitsland om het leven is gekomen, had de Nederlandse recherche en justitie helemaal geen jurisdictie en dit betekent, dat ze alle wetten en regels hebben overtreden. Immers hebben Officieren van Justitie Zwolsman en Klunder hun bedrog en oplichting ook nog schriftelijk toe gegeven recentelijk, maar wel om mijn verkiezingsdeelname in samenwerking met de politie te saboteren. Daarbij is aangegeven, dat mijn privacy, sociale levenssfeer en leefomgeving maar liefst vijf jaar (2008-2013) zijn geschonden, terwijl mij niet de cautie is gegeven. Dit is enkel gebeurt om mij te duperen en te benadelen en ook nog eens in mijn prive zaken te loeren en te bespieden. Dit is regelrecht macht misbruik en stalking.

En dat is niet de enige zaak in dit schandaal van buitenproportionele omvang. Nota bene wordt mijn DNA ook nog gedwongen afgenomen, omdat ik een onderzoek heb gestart naar het functioneren van politie en justitie, vanaf 4 juli 2008 en/of september 2008. Daarbij heb ik M.R.B.M. Elferink expres naar de politie in Winterswijk gestuurd om eens te onderzoeken, wat de integriteit en betrouwbaarheid aldaar en van politie in de Achterhoek en justitie was, n.a.v. vreemde dubieuze berichten en gedrag van mijn (ex)-broertjes. Dat ik een onderzoek heb gestart is heel duidelijk te bewijzen, immers komt deze M.R.B.M. Elferink niet uit Winterswijk, dus hoe is ze daar terecht gekomen?

Het is dan ook een farce, dat ik in parketnummer 06-460595-08 mijn DNA heb moeten afstaan, terwijl dit tot bij de Hoge Raad der Nederlanden een regelrechte rechterlijke dwaling is gebeurt, zonder eerlijk proces naar de maatstaven van E.V.R.M. artikel 6 t/m 8. Hoe kan het trouwens, dat ik stelselmatig gestalkt wordt en ik vanwege e-mailen en het versturen van sms-berichten om het onderzoek op te starten, mijn DNA moet afstaan en wordt veroordeeld voor stalking? Is dit niet een heel vreemde gang van zaken? En waarom kan ik soortgelijke en sterker nog veel ernstigere aangiftes niet indienen, worden ze niet behoorlijk in behandeling genomen, laat staan dat mensen als Marijn B. of anderen gearresteerd, vervolgd of veroordeeld worden? Blijkbaar is het van belang tegenwoordig in Nederland om politie en/of justitie contacten te hebben om je vrij te waren van vervolging en daarvan kan ik inmiddels een waslijst aan bewijs toe doen komen, waarbij zelfs drugsdealers, verboden wapenbezitters en moordaanslagplegers vrij uit gaan omdat de vriend van de vader korpschef is van de politie en ook in al mijn zaken, vooral met Marijn B. is dit het geval.

Bij deze maak ik bezwaar tegen de DNA afname van mij, met terugwerkende kracht, op 21 oktober 2009 en wellicht al eerder in alle strafrechterlijke onderzoeken sinds dien in heel Nederland m.b.t. de DNA-databank, met name de Marianne Vaatstra moordzaak, de zaak MH17 en Manuel Schadwald, als ook de DNA afname van mij of mijn familieleden in de vijfde graad, dus in ieder geval van mijn moeder vanaf 28 april 2008. Ik weet zeker, dat zij ook tegen de wanpraktijken was geweest, die recherche, justitie en politie met haar lichaam hebben uitgehaald en ze heeft niet voor niets Duitsland als locatie uitgekozen, mijn moeder kennende. Ik maak dit bezwaar, aangezien ik de allereerste nog levende bloedverwant van mijn moeder ben en mijn in ziens eerste erfgenaam, gezien het historische en juridische recht.

Ik vorder directe verwijdering van mijn DNA en dat van mijn familieleden tot in de vijfde graad uit de DNA-databank, als ook een direct strafrechterlijk onderzoek naar het DNA van alle leden van de Gekroonde Familie, sinds 1813 en verder tot de lijn van Willem van Oranje-Nassau en Rene Chalon. Dit kan vrij makkelijk, immers zijn alle DNA-patronen te regelen via de grafkelders in de Nieuwe Kerk in Delft en de Grote Kerk in Breda, waar ik op een steenworp afstand heb gewoond, op hetzelfde adres als Marie Claire Roovers, de semi-incestueze stiefdochter van Juliana en Prins Hendrik, als ook oudere zus van Beatrix von Amsberg. Ook kan het DNA-patroon van Julius Schatt, de achterkleinzoon van Willem I, die ten tijde van adoptiekind Juliana de troon heeft geclaimd mee genomen, aangezien Julius Schatt meer familie had. Deze afspraak en voorwaarden ben ik al overeengekomen met mevrouw Langenberg van het Openbaar Ministerie, als ook op 14 april 2010 op het politiebureau Lichtenvoorde, immers was ik anders niet vertrokken na de idiote arrestatie voor lokaalhuisvredebreuk. Verder vorder ik directe arrestatie en verhoor op basis van gelijkwaardigheid van Joris Demmink (ex-Secretaris Generaal van Justitie) en Leo van Gasselt (KPMG) vanwege betrokkenheid en/of aanwezigheid bij de moord op Manuel Schadwald. De recherche heeft van die moord al lang een videofilmpje ontvangen van Gerrie Ullrich, die later vermoord is door Robbie van der Plancken.

Verder verwacht ik directe vrijlating van Jasper S. (Steringa) in de zaak rond Marianne Vaatstra, als ook excuses, schadevergoeding en het voldoen van al mijn voorwaarden, die ik onder meer heb gesteld aan de Duitse Minister van Justitie en de Nederlandse Minister van Justitie in verband met de uit- en overlevering uit Duitsland in het onrechtmatige valse BLIZE-onderzoek, hetgeen dus nu linea recta verband blijkt te houden met het DNA-bedrog in de zaak van Marianne Vaatstra in Friesland. Ook heb ik nog een klacht met de niet behandeling van mijn bezwaarschrift en voorlopige voorziening van 22 juli / 26 juli 2015 jegens de Gemeente Winterswijk, die schriftelijk is verstuurd of overlegt aan meerdere partijen, onder meer aan de Rechtbank Gelderland, als aan de wrakingskamer is overlegt inzake de wraking van RC mevrouw Davids, die ook al bij het BLIZE bedrog betrokken was. In afwachting van het voldoen van al mijn eisen en beantwoording van mijn vragen, verblijf ik. Hoogachtend,

Erwin Lensink

Quote uit het proces – verbaal, dat eveneens bekend is bij de politie in Haarlem / Kennemerland over het pedonetwerk Zandvoort van Gerrie Ullrich en Leo van Gasselt, als ook Joris Demmink (Den Haag) en Lothar Glandorf (Rotterdam) en onderstaande beweringen omtrent de moordzaak Manuel Schadwald in 1994 in Spaarndam bij Haarlem door Robby van der Plancken, die nu woonachtig is in de buurt van Mechelen, Vlaanderen na zijn vrijlating in 2013 voor de moord op de beruchte pedofiel Gerrie Ulrich, woonachtig in Zandvoort van zeker 1994 tot aan zijn dood in 1998:

“Vervolgens heeft hij over een bungalow gelegen aan het water gelegen buiten Amsterdam gesproken. Deze zou eigendom zijn geweest van een zekere “Willem”, iemand die in antiek deed. Ook daar werden kinderen “gebruikt” en dat Peter De Groot er regelmatig kwam. Volgens zijn zeggen zijn in die bungalow verschillende kinderen om het leven gekomen. Hij beweert dat bij de kinderen slachtoffers waren van 7 en 8 jaar oud. Verder dat er een jongentje was van ongeveer 13 jaar, dat Duitstalig was, die hen moest “pijpen”. Toen dit kind [Manuel Schadwald] dat weigerde, werd er [door Robby van der Plancken] rond zijn nek een knelband gelegd en hoe langer hij bleef weigeren, des te harder de band werd aangesnoerd. Met als gevolg dat de mond vanzelf geopend werd. Op een bepaald ogenblik zijn de daders echter te ver gegaan en is het kind gestikt en overleden. Dit zou zich tussen 1994 en 1996 moeten situeren.

Op mijn vraag, waarom hij nooit aangifte had gedaan van al deze feiten, antwoordde Warmerdam, dat hij “moest meedoen”, want dat zij alles van hem vinden, van al die jaren dat hij in het circuit meedraaide, onder andere met Robby van der Plancken en dat hem [Robby van der Plancken dus] alleen schuld trof bij het overlijden van het dertienjarig jongentje [moord Manuel Schadwald dus].”

Einde quote over moordzaak Manuel Schadwald in Spaarndam in 1994 bij Haarlem, politie Kennemerland.

Zie videobeelden voor Proces-Verbaal politie Neufchateau, met betrekking tot relatie tussen het Belgische pedofielennetwerk Dutroux en het pedonetwerk van Joris Demmink en Zandvoort:

Geachte heer / mevrouw / politici, politieke partijen, als ook politiële en justitiële autoriteiten,

Hoe zit het met de (huidig nog steeds vermiste persoon en dus) vermissing van de 14-jarige Manuel Schadwald, die blijkens het opsporingsbericht van de Duitse autoriteiten (Polizei LKA Berlin, zie hier de directe link: https://www.berlin.de/…/polizeim…/pressemitteilung.82998.php ) nog steeds gezocht wordt en vermoord is in Spaarndam in 1994 (Politie Haarlem – Kennemerland) bij Amsterdam, door de toen der tijd 18-jarige Robby van der Plancken? Robby van der Plancken is na de moord op en dus zijn tweede moord in 1998 op Gerrie Ullrich, een Duitse homofiele pedofiel, woonachting in Zandvoort veroordeeld tot vijftien jaar gevangenisstraf en woont thans in Bonheiden, bij Mechelen in het Belgische Vlaanderen. Wanneer gaat Robby van der Plancken vervolgd (en internationaal gezocht) worden in deze nog onopgeloste zaak via een internationaal opsporingsbevel en gearresteerd worden voor de sadistische moord op Manuel Schadwald? Manuel Schadwald is namelijk met een (soort van) riem om zijn nek, die steeds strakker werd aangespannen om het leven gekomen en daarbij gestikt, omdat hij weigerde meerdere personen seksueel “te bevredigen” en vervolgens door zijn hoofd geschoten met een pistool door diezelfde Robby van der Plancken. Van deze moord zijn videobeelden gemaakt op de beruchte pedofielenboot Apollo en de moord is dus gepleegd in Spaarndam, waarna het lichaam verzwaard in het IJsselmeer is gedumpt, in de omgeving van Muiden.

Er zijn inmiddels diverse getuigen, die de filmbeelden van de moord hebben gezien, waaronder de (stief)vader van Robby van der Plancken. Ook ligt er een semi – geheime kluisverklaring (bij een notaris opgemaakt) van Fred Teeven (ex-VVD en ex-lijsttrekker Leefbaar Nederland, uitgerekend na het conflict met en vertrek van Pim Fortuyn), ex-Officier van Justitie in de periode 1993 – 2002 bij het parket Amsterdam (Haarlem) omtrent de moordzaak Manuel Schadwald en de aanwezigheid van Joris Demmink bij die moord in 1994. Andere betrokkenen bij deze sadistische pedofiele moord, die het topje van de moorden rond het pedofiele sadistische netwerk van Joris Demmink is, zijn Leo van Gasselt (KPMG-medewerker, overleden in 1997 en ex-vriend van Gerrie Ullrich), Lothar Glandorf (beruchte pedofielenpooier in Rotterdam) en Kees Lunshof (overleden en ex-hoofdredacteur De Telegraaf). Andere betrokkenen, die ook worden genoemd, in verband met deze moord en mogelijke aanwezigheid bij dus de moord op Manuel Schadwald, zijn de ex-Hoofdofficieren van Justitie Hans Holthuis (Openbaar Ministerie 1991 tot 1999) en Henk Wooldrik (Openbaar Ministerie vanaf 1974 tot 2005, onder meer vanaf 1974 tot 1983 bij het parket Amsterdam en van 1983 tot 1992 bij het parket Haarlem), waarbij beide personen ook in Zutphen werkzaam zijn geweest als Hoofdofficieren van Justitie, respectievelijk 1991 tot 1995 voor Hans Holthuis en 1995 tot 2005 voor Henk Wooldrik. Hans Holthuis was daarbij Hoofdofficier van Justitie van het Landelijk Parket van 1995 tot 1997.

Met betrekking tot het seksuele misbruik van Joris Demmink, ex-Secretaris Generaal van Justitie lopen er inmiddels diverse onderzoeken en er is een hele reeks van aanklachten gedaan. Onder meer twee Turkse mannen Osman B. en Mustafa Y. beweren in Turkije in de jaren negentig door Joris Demmink seksueel misbruikt en verkracht te zijn en hebben daarvoor een zogenaamde artikel 12 strafvorderingsprocedure gestart bij het Gerechtshof Arnhem, hetgeen vrij zeldzaam is, zeker voor buitenlanders. Osman B. beweert daarbij als 14-jarige misbruikt te zijn in een hotel in (de omgeving van) Edirne door Joris Demmink. Zowel Osman B. als Mustafa Y. beweren door politiefunctionaris Korkmaz in contact te zijn gebracht met Joris Demmink en zelfs politiefunctionaris Mehmet Korkmaz heeft dit verhaal bevestigd!!! In het verleden heeft ook Frank Leenders al een aanklacht ingediend van seksueel misbruik als minderjarige en dus verkrachting. Recentelijk heeft Bart van Well een procedure tegen de Nederlandse Staat gestart en doorlopen vanwege seksueel misbruik, onder meer door diezelfde Joris Demmink. Ook een derde getuige, enkel bekend met de voornaam Yacine, zegt getuige of slachtoffer te zijn geweest van seksueel misbruik en verkrachting in Turkije, als ook bereid te zijn daarover een getuigenis af te leggen. Verder beweert Libor Ctvrtlík, de ex-vriend van Joris Demmink, met wie Joris Demmink in de jaren negentig zeven jaar een relatie had, dat Joris Demmink met de Tsjechische ex-ambassadeur Hans Heinemann reizen maakte om jonge jongens te zoeken voor seksueel misbruik, waarbij zelf een jongen gepenetreerd werd met een dildo en is overleden in aanwezigheid van Joris Demmink. Het is schandalig, dat er zoveel bewijsmateriaal en getuigenissen liggen, maar de compleet disfunctionerende politie en justitie organisaties hier geen actie ondernemen, hetgeen trouwens in de moordzaak Manuel Schadwald ook nog strafbaar is, volgens het Wetboek van Strafrecht en het Wetboek van Strafvordering. In afwachting van de arrestatie van bovengenoemde personen, verblijf ik, mede gezien de artikel 12 strafvorderingsprocedure, waarbij de vervolging en berechtiging van Joris Demmink is bevolen door het Gerechtshof Arnhem na aanklachten door Osman B. en Mustafa Y., die valselijk geseponeerd werden door de Nederlandse politie en justitie in eerste instantie en waarbij dus als nog tot strafvervolging is bevolen,

Erwin Lensink

www.demminkdoofpot.nl
www.hethaagsecomplot.nl

Aflevering Micha Kat confronteert Joris Demmink:

Aflevering 100 JDTV (Joris Demmink TV):

Manuel Schadwald verschwand 1993

Polizeimeldung vom 24.07.1993

Tempelhof – Schöneberg

24.07.1994

Der Schüler Manuel Schadwald (1981 in Berlin geboren) verließ am 24. Juli 1993 die elterliche Wohnung in Berlin-Tempelhof, um mit öffentlichen Verkehrsmitteln zum Freizeit- und Erholungszentrum Wuhlheide (FEZ) in Berlin-Köpenick zu fahren. Dort kam er nicht an.
Schadwald spielte oft in Berliner Kaufhäusern und dem FEZ an Computern. In den vergangenen Jahren gingen auch Hinweise ein, die auf Verbindungen zur Homosexuellen- bzw. zur Kinderpornoszene in den Niederlanden bzw. Belgien schließen ließen. Diese Hinweise konnten jedoch nicht verifiziert werden.
Manuel hat grau/braune Augen; im Jahr 1993 war er 1,57 m groß und schlank und hatte dunkelbraune Haare.
Bei seinem Verschwinden trug er kurze Jeans, schwarze Turnschuhe, ein graues T-Shirt und eine graue Sommerjacke mit Emblem auf dem Rücken.
Manuel Schadwald führte einen türkisfarbenen Rucksack mit der Aufschrift “Miami Vice”, einen Ferienpass und einen Wohnungsschlüssel mit sich.
Über den Vermisstenfall wurde bereits umfassend in den Medien berichtet.

Es folgen die Inhalte der rechten Seitenspalte

Der Polizeipräsident in Berlin

• Pressearbeit

Platz der Luftbrücke 6
12101 Berlin

Zeugenaufrufe

Bitte richten Sie Ihre Hinweise zu Zeugenaufrufen an

•die jeweils im Text der Meldung genannte Fachdienststelle,
•eine andere Polizeidienststelle,
•die Internetwache oder
•das Bürgertelefon
(030) 4664-4664.

Bron: https://www.berlin.de/…/polizeim…/pressemitteilung.82998.php

VAARROUTEPLANNER IN VERBAND MET HET DUMPEN VAN LICHAAM VAN MANUEL SCHADWALD:

Vertrekpunt: Noorder Buiten-Spaarne De Rietpol Spaarndam

Bestemming: Muiden, Stichting Muiden Vecht
De totale afstand voor deze route bedraagt 37.80 kilometer en de laagste doorvaarthoogte op dit traject is 36 meter.

https://www.berlin.de/…/polizeim…/pressemitteilung.82998.php

Flag Counter

 

Sinds 14 januari 2013 Motigo Webstats;


Free counter and web stats


#####################################################


#####################################################

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>