Contact met Commissie Oosting inzake moord Manuel Schadwald, mijn zaken en “Het Vaatstra Complot” !!!

In verband met de publicatie van het nep – rapport en de nep – conclusies van de Commissie Oosting vandaag de publicatie van de mailwisseling de afgelopen week over de eerdere correspondentie naar de Commissie Oosting met een hele rij aan doofpotten bij Justitie en Politie:

 

Contact met de Commissie Oosting‏
Contact met de Commissie Oosting
Aktionen

GWE Lensink
24.05.2016
[Behält diese Nachricht oben im Posteingang.]
An: Bert Kreemers, g.j.verhoog@schinkelshoekverhoog.com, GWE Lensink, gw_lensink@hotmail.com, partijvoordedieren@tweedekamer.nl, sp@tweedekamer.nl, spfractie@tweedekamer.nl, pvv.publiek@tweedekamer.nl, christenunie@tweedekamer.nl, groenlinks@tweedekamer.nl, 50plus@tweedekamer.nl
Von: GWE Lensink (gwe_lensink@hotmail.com)
Gesendet: Dienstag, 24. Mai 2016 09:43:16
An: Bert Kreemers (bertkreemers@commissieoosting.nl); g.j.verhoog@schinkelshoekverhoog.com (g.j.verhoog@schinkelshoekverhoog.com); GWE Lensink (gwe_lensink@hotmail.com); gw_lensink@hotmail.com (gw_lensink@hotmail.com); partijvoordedieren@tweedekamer.nl (partijvoordedieren@tweedekamer.nl); sp@tweedekamer.nl (sp@tweedekamer.nl); spfractie@tweedekamer.nl (spfractie@tweedekamer.nl); pvv.publiek@tweedekamer.nl (pvv.publiek@tweedekamer.nl); christenunie@tweedekamer.nl (christenunie@tweedekamer.nl); groenlinks@tweedekamer.nl (groenlinks@tweedekamer.nl); 50plus@tweedekamer.nl (50plus@tweedekamer.nl)
Beste heer Kreemers en heer Verhoog, als ook leden van de Commissie Oosting,

Hoe zit het verder met de moordzaak Manuel Schadwald en de aanwezigheid daarbij van Joris Demmink en Leo van Gasselt en de rechtsongelijkheid met betrekking tot justitie, als ook “de cultuur binnen justitie”, onder meer in verband met mijn zaken en de zaak Marianne Vaatstra, waarbij Jasper Steringa dus onschuldig is?

Erwin Lensink
Aktionen

Bert Kreemers (bertkreemers@commissieoosting.nl)
Der Kontaktliste hinzufügen
20.05.2016
[Behält diese Nachricht oben im Posteingang.]
An: gwe_lensink@hotmail.com
bertkreemers@commissieoosting.nl
Von: Bert Kreemers (bertkreemers@commissieoosting.nl)
Gesendet: Freitag, 20. Mai 2016 15:08:56
An: gwe_lensink@hotmail.com
Geachte heer Lensink
De heer Verhoog was zo vriendelijk uw vandaag aan hem gerichte bericht aan mij door te zenden. Mijn naam is Bert Kreemers en ik ben secretaris van de Onderzoekscommissie Oosting II.
U heeft aan het bericht aan de heer Verhoog correspondentie toegevoegd die u naar enkele rechtbanken heeft toegezonden. Deze correspondentie is noch de Onderzoekscommissie Ontnemingsschikking (Oosting I) noch de Onderzoekscommissie Oosting II bekend en heeft beide commissies niet bereikt. Wel heeft het ministerie van Veiligheid en Justitie uw boek doorgezonden naar de Onderzoekscommissie Oosting I. We hebben geconcludeerd dat dat boek geen aanknopingspunten biedt voor het toen uitgevoerde onderzoek. Dat geldt in dezelfde mate voor het inmiddels afgeronde tweede onderzoek.
U spreekt in uw aan de heer Verhoog toegezonden bericht over de Commissie Oosting en over de Commissie Justitie. Gelet op de adressering van uw bericht ga ik ervan uit dat u hiermee de vaste Kamercommissie voor Veiligheid en Justitie bedoelt. De minister van Veiligheid en Justitie is opdrachtgever van de Onderzoekscommissie Oosting II. Ik ga ervan uit dat u van de kant van de Tweede Kamer nog nader bericht krijgt over uw wens tot contact met de vaste Kamercommissie voor Veiligheid en Justitie.
Met vriendelijke groeten
Bert Kreemers

———- Doorgestuurd bericht ———-
Van: GWE Lensink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>