Rectificatie op pers / media nieuws

Bij deze wil ik reageren op de onjuiste pers en media berichtgeving, die dit weekend en met name vandaag naar buiten komt over mijn kandidatuur als Gemeenteraadslid. Op dit moment werk ik samen nog steeds met de Piratenpartij, zowel landelijk als lokaal en vind er dus goed overleg en samenwerking plaats. Al enige tijd wordt deelname aan de Gemeenteraadsverkiezingen serieus onderzocht en feitelijk wordt aan alle wettelijke eisen voor deelname voldaan. Daarmee is deelname als kandidaat dus in principe een goede optie om aandacht te vragen voor zaken en misstanden, als de huidige banken- en kredietcrisis, die voor iedere Nederlander van belang zijn. Op deze website, maar ook inmiddels talrijke andere websites is er veel informatie te vinden over de grootaandeelhouders van banken, het fiduciaire geldsysteem van banken en ook de belangrijkste leden van de Stichting Bilderberg Meetings, die veelal superrijke grootaandeelhouders van banken en multinationals zijn.

Bij deze wil ik aangeven, dat de berichtgeving vandaag voorlopig tot nader order als “een storm in een glas water” gezien moet worden en er van mijn zijde nadere informatie komt na de Algemene Leden Vergadering (ALV) van de Piratenpartij a.s. zondag in Utrecht. Verder hebben bepaalde pers en media in het verleden, als bijvoorbeeld het ANP, Vrij Nederland, de Telegraaf, de NOS en zelfs TV West expres onbetrouwbaar gehandeld over mijn persoon en aanverwante zaken en zijn bepaalde pers / media ook in Nederland in handen van bepaalde machthebbers en dus onder “controle”. Derhalve wordt iedere Nederlander gevraagd vooral deze website te bezoeken en te analyseren en dan vooral de Youtube filmpjes op de engels talige pagina van deze website te bekijken, die het één en ander nader verklaren en mijn symbolische verzetsdaad c.q. politieke protestactie begrijpelijk maken m.b.t. de achtergronden van de huidige banken- en kredietcrisis. Iedere Nederlander, Europeaan en wereldburger zou van deze zaken op de hoogte gesteld moeten worden met deze belangrijke achtergrond informatie is mijn opinie, aangezien de crisis invloed heeft op ieders persoonlijke leven op dit moment. De oplossing lijkt vooral te liggen voorlopig in decentralisatie van de economie, als ook het creëren van lokale munt- en betalingssystemen, zoals de LETS-systemen en nationalisatie van de grootste systeembanken, verzekeringsmaatschappijen en energiemaatschappijen in Nederland, Europa en de rest van de wereld. Bij deze, dus het verzoek aan een ieder de pagina www.erwinlensinkvrij.nl/english goed te bekijken en dan vooral de Youtube filmpjes, die het één en ander verklaren en begrijpelijk maken. Bij voorbaat dank voor de interesse!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>