STAGFLATIE DREIGT…

 
Vandaag is er een artikel uit gekomen van de door mij zeer gewaardeerde Hans de Geus, op dit moment wat mij betreft de beste analist/beurscommentator bij RTL Z, waarin hij nu stagflatie verwacht in de komende jaren, tot welke conclusie ik reeds enkele jaren geleden was gekomen, door de stellingen van Malthus te bestuderen.
 

Hans De Geus in actie bij RTL Z....


 
Enkel de huizenprijzen in bepaalde westerse landen zullen dalen, zoals in Spanje, de V.S., Nederland, Ierland etc. Alle andere producten en dus ook diensten zullen qua kost- en verkoopprijs stijgen. Ook Willem Middelkoop en andere economen waarschuwen al veel langer voor bepaalde grote crisissen en de huidige crisis lijkt daarvan slechts een voorproefje als er niet onmidddelijk actie wordt ondernomen. Bij deze wil ik graag een verwijzing (linkje) geven naar het artikel met complete onderbouwing via analyses:
 

Hans de Geus (RTL Z) over stagflatie in de nabije toekomst…

 

Schuldenplaatje westerse landen...

Schuldenbergen landen

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>