The Big Reset

Willem Middelkoop bespreekt met Madelon Vos de Big Reset of Great Reset, die ik al in 2010 voorspelde. Het is overigens wat mij betreft lang niet zeker, dat dit niet rampzalig zal verlopen. Willem Middelkoop geeft daarbij tevens aan, dat de vermeende Koninklijke Familie een van de 3000 families is, die de wereld regeren, naast bijvoorbeeld de Rockefellers.

https://www.youtube.com/watch?v=39Y1518crss&t=205s

Arno Wllens, ex-bankmedewerker, geeft bij Madelon Vos aan, dat de Big Reset 500 miljard euro of 600 miljard euro ongeveer gaat kosten en dat hiervan de helft zal verdwijnen aan de elite, die de systeembanken bezit en dat Mark Rutte en Wopke Hoekstra dit gepland hebben. Overigens blijkt dat het burgerinitiatief Barstmaar.eu nog door minder dan 40.000 mensen is ondertekend, dus hoe weinig bekend of animo er voor is in Nederland:

https://www.youtube.com/watch?v=qLDJp6FCvRI

Pieter stuurman geeft vervolgens in een goed filmpje met zijn uitleg aan, waarom alle multi miljardairs in principe criminelen zijn:

https://www.youtube.com/watch?v=xix25TTRkzM&t=2241s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>