Halfzus Beatrix

Marie(ke) – Claire Roovers, de oudere halfzus van Beatrix von Amsberg en dus volgens erfopvolging, de rechtmatige troonopvolgster na Juliana…

Gepubliceerd op 16 dec. 2012

This clip shows samples of the many past press coverages on the struggle of Marie-Claire Roovers to find and prove the identity of her parents. Although Marie-Claire died in 1997, the answer to that question is known now. Marie Claire was the first and incestuous child of former Queen Juliana and her own father Prince Hendrik. As such she was the first heir to the throne of the Dutch monarchy, but since she was an incestuous child, this could never be sold to the Dutch people and the rest of the world. Hence, after birth she was secretly “dumped” in the orphanage “Moederheil”, later renamed “Valkenhorst”, in the city of Breda and given the fake identity of Maria Roovers.

The source for the above information is the renowned attorney couple Geert-Jan Knoops and his wife Carrie Knoops-Hamburger, who defended her in her struggle during the last years of her life.

I offer the thesis that this is one of the many royal secrets, safeguarded by retired secretary-general of the Justice Department, Mr. Joris Demmink. Which is one of the main reasons why he continues to enjoy protection from the Dutch government to not prosecute him for his own crimes of child abuse and abuse of power. Therefore the call on the website http://www.arrestdemmink.com/contact.asp to write Queen Beatrix about Joris Demmink is naïve to say the least. Is it any wonder that the official historian of the Dutch monarchy, Cees Fasseur, was a guest on the retirement reception of Joris Demmink?

Prince Bernhard, founder of the Bilderberg Group and in my view the real king of The Netherlands behind the scenes in the last century, would of course also have known about this secret. I offer the theory that he used it to augment his power and prevent his divorce from Juliana.

The virgin file of Marie Claire is at least 1000 pages and can be found in the Catholic Documentation Center of the Radboud University in the city of Nijmegen. It was donated to the university library by reverend Gerard Timmers, just before he died in 2002. Father Timmers was a lifelong friend of Marie-Claire who assisted her in the quest to find her parents. Strangely enough the file has only be touched by me so far, although it’s a treasure trove for every Dutch historian.

The expression “Something is rotten in the state of Denmark”, could be changed for the state of The Netherlands.

Link naar documenten en bewijsmateriaal van de oudere halfzus van Beatrix von Amsberg met de naam “Marie Claire Roovers” en “Koningin” Juliana (adoptiekind was Juliana, daar Wilhelmina via miskramen onvruchtbaar bleek te zijn) en als vader Prins Hendrik (de man van Wilhelmina);

Geachte allen,

Afgelopen weken is mij uit gesprekken en informatie, die ik ontvangen heb, definitief duidelijk geworden, dat (“Koningin”) Beatrix, Frits Salomonson en Joris Demmink achter de moord op Pim Fortuyn zitten zo goed als zeker (mogelijk met het Bilderberg netwerk)…

Ik baseer mij onder meer op het boek “Moord namens de Kroon” van Ine Veen, waarbij uit het autopsie rapport duidelijk is geworden, dat er twee kalibers kogels zijn gebruikt en dit kan Volkert van der Graaf onmogelijk alleen hebben gedaan. Ook is er een documentaire op Youtube nog steeds te vinden van uitgerekend BNN, die suggereert, dat er een tweede sluipschutter zou zijn bij de NPS Studio van destijds met de naam Abu Fatah uit Libanon en Syrie. In verband met de zaak Baybasin en Joris Demmink zou dit goed mogelijk kunnen zijn, aangezien er banden zijn en waren met Turkije.

Bovendien was Pim Fortuyn op de dag van de moord op weg om aandacht te schenken op 6 mei 2002 naar en aan de toen nog onopgeloste moordzaak Marianne Vaatstra in Friesland, waarbij volgens het boek Het Vaatstra Complot Jasper S. (Steringa) niet de dader is, maar Ali Hassan en verder Ludger Dill, Wolfgang Hebben en Feik Mustafa, waarbij Ali Hassan daags na de moord naar Noorwegen is verscheept door Joris Demmink als Directeur Generaal politie. Edwin De Roy van Zuydewijn heeft bevestigd, dat Beatrix Frits Salomonson heeft gebeld met de mededeling: “doe er iets aan” met betrekking tot Pim Fortuyn. Bij Frits Salomonson en Joris Demmink betekent en staat dit gelijk aan moord.

Volgens een uitzending van Adam Curry met Micha Kat is er al eens iemand vermoord in het voormalig pand van Frits Salomonson in Amsterdam in de speciale SM-kelder en werden er minderjarige jongens misbruikt, meestal van allochtone afkomst. Volgens het boek De Demmink Doofpot kwam ook Prins Claus regelmatig bij Frits Salomonson om perverse filmpjes te bekijken en minderjarige jongens te misbruiken. Prins Claus zou zelfs uit Afrika zijn terug geroepen voor het trouwen van Beatrix door de Duitse autoriteiten in verband met misbruik van minderjarige jongens aldaar. Frits Salomonson is door Beatrix in Zuid-Frankrijk geparkeerd (als pensioen).

Verder is het buitengewoon opmerkelijk en schandalig, dat in de periode 1999-2003 alle wanpraktijken van Joris Demmink al lang bij allerlei ambtenaren, politici en overheidsdiensten bekend was, ook blijkens pers en media bronnen uit die tijd. Het was zelfs al bekend, dat Joris Demmink, Leo van Gasselt (KPMG –> beursgang ABN AMRO Bank) en Gerrie Ullrich (pedofiel – Appollo) betrokken en aanwezig waren bij de moord op de 14-jarige Manuel Schadwald uit Berlijn op de Appollo. Manuel Schadwald zou in de omgeving van Spaarndam zijn gestikt (verstikt) en vervolgens op de Appollo in zijn hoofd zijn geschoten en in het IJsselmeer zijn gedumpt in de omgeving van Muiden in 1994 volgens onder meer Fred Teeven en het boek De Demmink Doofpot. Hiervan is een filmpje gemaakt, dat door Gerrie Ullrich met dozen ander bewijsmateriaal aan de Nederlandse politie en recherche zou zijn overhandigd. Gerrie Ullrich is vervolgens in Italie vermoord door Robbie van der Plancken.

Hoe kan het dat Joris Demmink direct na de moord op Pim Fortuyn “koninklijk” benoemd is tot Secretaris-Generaal van Justitie in 2002 onder het Kabinet Balkenende?

Verder is mij bekend, dat Joris Demmink en Frits Huffnagel bij de interne verkiezingen van de VVD fraude hebben gepleegd bij de verkiezingen tussen Rita Verdonk en Mark Rutte, waarbij Rita Verdonk in de peilingen aan kop stond telkens, maar Mark Rutte tot verrassing van bijna iedereen destijds won volgens de reportage MarkvsRita, hoe de VVD bijna ten onder ging. De daarop volgende verkiezingen van de Tweede Kamer, waarbij Rita Verdonk meer stemmen had dan Mark Rutte bevestigen dit.

Ook het feit, dat volgens De Demmink Doofpot en publicaties (van Micha Kat) onder meer Ad Melkert (PVDA) en Ed Nijpels (VVD) betrokken en veelvuldig genoemd worden tot het en in relatie met het pedonetwerk rond Joris Demmink doet het ergste vermoeden. Andere personen, die worden beschuldigd aanwezig te zijn geweest bij de moord en misbruik op Manuel Schadwald zijn Kees Lunshof (De Telegraaf), Henk Wooldrik (Hoofdofficier van Justitie Zutphen) en Hans Holthuis (Hoofdofficier van Justitie Zutphen). Henk Wooldrik, Hans Holthuis en Pieter-Jan Wabeeke (hoofdofficier van justitie Breda) zijn ook namen, die zijn genoemd in het stuk gemaakte Rolodex onderzoek. Henk Wooldrik (PVDA) heeft overigens ook bij het Vertigo diner de eerste vervolging van Geert Wilders “geregeld”…

Ook vele huidige leden van de Raad van State worden genoemd als beschermers van het pedonetwerk, zoals Winnie Sorgdrager (PVDA of D66), Ernst Hirsch Ballin (CDA) en Piet Hein Donner (CDA). Als er een tweede schutter was bij de moord op Pim Fortuyn, dan is het zo goed als zeker, dat ex-politiechef van Hilversum; Magda Berndsen, nu Tweede Kamerlid voor D66 ook in dit moordcomplot betrokken is en verantwoordelijkheid heeft gehad in deze mega doofpot. Verder is duidelijk, dat Pieter Jaap Aalbersberg (nu korpschef Amsterdam) (al dan niet gedeeltelijk) verantwoordelijk is geweest voor het stop zetten of kapot maken van het Rolodex onderzoek. Ook de korpschef van politie Den Haag, Paul van Musscher heeft een uiterst bedenkelijke dubieuze rol in het geheel, als ook vele kopstukken binnen justitie.

Volgens sommigen zou zelfs de Robert M. zaak van het Hofnarretje in relatie staan tot het pedonetwerk van Joris Demmink en zou Robert M. door Joris Demmink naar Nederland zijn gehaald. Het is in ieder geval duidelijk, dat het barst van de Nederlands-Duitse connecties in dit geheel. Verder is het opmerkelijk, dat de CIA of FBI wel op Robert M. is gestuit, maar het pedonetwerk van Joris Demmink over het hoofd heeft gezien…

Ook is volgens onder meer het boek De Demmink Doofpot de zaak Dutroux verbonden met de zaken Zandvoort (files Zandvoort = mega pedozaak) en het pedonetwerk van Joris Demmink. In dit kader is het opmerkelijk, dat zowel de Minister – President van Belgie, namelijk Eliu Di Rupo is beschuldigd van pedofilie, als Mark Rutte, de schoolleraar volgens sommigen een homofiele relatie zou hebben of hebben gehad met Frits Huffnagel (“de campagneleider” van Rutte). Hiermee zijn we (nu zeker al) gestuit op het grootste schandaal sinds de Tweede Wereldoorlog en het is zeer opmerkelijk en dubieus, dat Beatrix zich in het verleden graag liet omringen dan met pedofielen als Frits Salomonson, Prins Claus (klein onder voorbehoud nog, vanwege ontbreken overtuigend bewijs) en Joris Demmink en dat dit bij minstens twee van de drie genoemde personen vast staat en dat er vele lijken (moorden op minderjarigen, politici en getuigen) in de kast liggen, ook bij politie en justitie, wat dit betreft…

Ook is het bekend geworden, dat Beatrix een oudere halfzus had met de naam Marie Claire Roovers, die een dochter zou zijn geweest van Juliana (moeder) en Prins Hendrik (vader) uit een soort incesteuze relatie, die recht zou hebben gehad dan op de troon. Van deze Marie Claire Roovers is een heel groot dossier in de Katholieke Universiteit Nijmegen (Radboud Universiteit) te vinden naar de zoektocht naar haar vader en moeder en opmerkelijk is dat ze op hetzelfde adres, als ik, in Breda in het verleden woonachtig is geweest, namelijk het voormalige Klooster in de binnenstad van Breda.

Bedankt voor jullie interesse en bij voorbaat dank voor medewerking aan de Republiek of republikeinse principes als Jury Nullification, afschaffing erfopvolging en geldcreatie in handen van de soevereine bevolking in het Koninkrijk der Nederlanden!!! Met vriendelijke groeten,

Erwin Lensink

www.erwinlensinkvrij.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>