Verklaring Hoger Beroep

VERKLARING WAXINELICHTHOUDER-INCIDENT M.B.T. DE GOUDEN KOETS RIJTOUR PRINSJESDAG 2010

Datum: vrijdag 18 januari 2013
Locatie: gerechtshof Den Haag

Allereerst wil ik iedere Nederlander of wereldburger, die oprechte en eerlijke interesse vertoond heeft in mijn rechtszittingen en processen graag van harte bedanken, want zonder deze morele steun en interesse had ik nu waarschijnlijk nog in politieke gevangenschap gezeten. Wat dat betreft is deze zaak minstens zo schandalig als de zaak Pussy Riot in Rusland, alleen wordt dit niet erkend en onderkend door organisaties als Amnesty International Amsterdam of Human Rights Watch.

BUITENGEWONE EDITIE VAN HET STAATSBLAD
Wij, Willem de Laatste, overwegende dat wij, ons einde voelende naderen, zoveel mogelijk wenschen goed te maken alle ongerechtigheden, kuiperijen en knoeierijen, door ons of in onze naam bedreven, geduld of bestendigd, teneinde zoo mogelijk onze zondige ziele hiernamaals te redden, hebben goedgevonden en verstaan afstand te doen van de kroon voor ons en onze nakomelingen,

WILLEM III

Bij deze wil ik u allen opmerkzaam maken in verband met mijn rechtszitting in het Gerechtshof Den Haag betreffende het waxinelichthouderincident, destijds op 21 september 2010 tijdens de rijtour van de Gouden Koets als politieke protestactie en symbolische verzetsactie tegen een aantal schandalige of ongelijkwaardige oneerlijke en onrechtvaardige zaken, geheel in lijn met verzets- en protestbewegingen, als bijvoorbeeld de L.O./L.K.P. (opgericht in Winterswijk), Sinn Fein, de IRA, de Indignados – beweging, de Tea Party beweging en de Occuppy – beweging, Pro Republica.nl, Republikeins Genootschap en Herstel De Republiek etc. etc.. Daarbij zal ik mij beroepen op artikel 30 van de Grondwet, het Wetboek van Strafrecht (art. betreffende het delict hoogverraad art. 92 t/m 107a) en het Wetboek van Strafvordering betreffende het verplicht afnemen onder dwang van DNA bij delicten waar meer dan 4 jaren gevangenisstraf opstaat, zoals het delict hoogverraad, als ook het feit, dat meer dan 100.000 Nederlanders inmiddels hun DNA (ook vingerafdrukken en biometrische beeltenis) hebben moeten afstaan voor de Nationale DNA-databank en recentelijk zelfs semi-vrijwillig (politie- en groepsdruk) in de Vaatstra – zaak in Friesland.

Ik wil hiermee aandacht vestigen op het feit; op welke wijze het Koninkrijk der Nederlanden in de periode 1813 – 1815 gestart is als absoluut soeverein vorstendom (dictatuur van Koning Willem I) en hoe hij het fiduciaire geldstelstel in Nederland heeft ingevoerd (waarschijnlijk afgekeken van de familie Rothschild en Rockefeller, die op vreemde wijze laag of zelfs helemaal niet op Lijsten van Rijkste personen van de wereld staan, zoals de Forbes-lijst) door de Nederlandse Wissel Bank te ontmantelen en particuliere banken in grotendeels eigen eigendom te starten, zoals De Nederlandsche Bank (centrale bank), De Nederlandse Middenstandsbank (nu de ING Groep) en De Nederlandse Handels Maatschappij (nu de ABN AMRO Bank) en nog enkele andere banken en verzekerings-maatschappijen, zoals De Generale (later Fortis Bank), dat in principe de bron en oorzaak is van alle financiële en economische crisissen en zeker de huidige financiële economische crisis sinds 2008, immers zijn deze crisissen volledig fiduciair en dus in feite fictief. Graag verwijs ik uw redactie naar de website www.erwinlensinkvrij.nl , www.erwinlensinkvrij.nl/espanol , www.erwinlensinkvrij.nl/webstats en www.erwinlensinkvrij.nl/english voor meer informatie en vooral als aanrader de Youtube informatie films betreffende de historie van de bankenwereld in Europa en de V.S.!

Bij voorbaat dank en met vriendelijke groeten, Interessante betrouwbare websites in deze;
www.eurostaete.eu
Erwin Lensink www.prorepublica.org
contact; www.beursbox.nl
e-mail: erwin_lensink@hotmail.com www.republikeinen.nl
website: www.erwinlensinkvrij.nl www.republikeinsgenootschap.nl
twitter: @ErwinLensink
psuedo – twitteraar met verwijzing naar bijna alle pers / media berichtgeving: @waxinewerper

-waxinelichthouderwerper en ex-politiek gedetineerde-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>