Recensies

Werk in uitvoering op deze pagina!

EénVandaag met een direct interview bij de P.I. Grave omtrent de gehele schandalige strafzaken rondom mijn persoon!

Een redelijk goed interview met EénVandaag direct na mijn vrijlating bij de P.I. Grave op 4 juli 2012!

Het nieuwe goede televisie programma van Pieter Storms en SBS6;

Eerste aflevering van SBS6 programma Recht van Nederland met Daan Nieber en Maureen Du Toit en een persoonlijk interview (met mij dus, start vanaf circa 19 minuten)!

Het interview met mijn advocate M.R. Mariëlle Van Essen in Pauw & Witteman, waarbij ex-PVDA-leider Job Cohen met een vraag over de kwestie van erfopvolging voor het blok wordt gezet;

Advocate M.R. Mariëlle van Essen met een op zich keigoed interview bij Pauw & Witteman, aangaande mijn strafzaak (tijdens mijn valse verblijf in het Pieter Baan Centrum overigens) en mijn beweringen, als ook de beweringen van Tom Couzy, Gerard Aalders en andere deskundigen betreffende het feit, dat Wilhelmina een buitenechtelijk kind was en derhalve er geen rechtmatige troonopvolging is, conform artikel 30 van de Grondwet!

Een persoonlijk interview met Powned-Nadia voor het Verzetsmuseum in het van oorsprong gereformeerde verzetsdorp Aalten, dat de meest onderduikers herbergde in de Tweede Wereldoorlog en waar mijn grootvader nog jaren lang heeft gewoond:

Schandalig knip- en plakwerk van een op zich zeer goed persoonlijk interview met (mij en) Pownews-verslaggever op 29 januari 2013, waarbij Powned mij op schandalige wijze wegzet, terwijl dit niet de afspraak was na meerdere smeekbedes van Willem Uylenbroek! (start vanaf circa 5.30 minuten)

Powned heeft er een handje in om mensen op negatieve wijze weg te zetten, al hoewel mijn performance ook niet goed was op 16 november 2012 moet ik eerlijk toegeven, doordat ik net in vrijheid was gesteld;

Een zeer matig, zo niet slecht interview van mij persoonlijk met een Pownews-verslaggever, waarbij ik nog wel zeer relevante informatie heb gegeven over het feit, dat Wilhelmina een buitenechtelijk kind is en Juliana een adoptiekind zou zijn, althans volgens Ine Veen en het boek “Bedrog om de Kroon”, als ook volgens Tom Couzy!

Uitstekend en zeer betrouwbaar artikel in de Story met deskundigen J.G. Kikkert en Gerard Aalders van het NIOD en mijn advocate M.R. Van Essen, die voor een ieder duidelijk aangeeft hoe de zaken werkelijk zijn:

Lees de informatie van vooral J.G. Kikkert en NIOD-medewerker Gerard Aalders betreffende de DNA-kwestie en erfopvolging-systeem om te onderkennen, dat het geen goed systeem is!

Overzicht alle publicaties inzake de waxinelichthouder-strafzaak via Advocatenkantoor Korver & Van Essen;

Alle publicaties over de waxinelichthouder-strafzaak en reacties van het Advocatenkantoor Korver & Van Essen zijn te vinden via dit overzicht!

Naar aanleiding van het niet nakomen van afspraken door Willem Uylenbroek en Pownews-uitzending op 29 januari 2013 voel ik mij genoodzaakt de zaken te rectificeren en de e-mail correspondentie vrij te geven, zodat een ieder gewaarschuwd is voor de praktijken van Powned!

Beste mensen,

Aangezien Powned Willem Uylenbroek samen met Pownews zich niet aan de afspraken wenst te houden wil ik jullie allen ondergaande correspondentie niet onthouden. Tot twee maal toe heb ik eerst een dag uitgesteld om mee te doen aan de Pownews-uitzending, want men wilde mij al telkens een dag eerder hebben en Willem Uylenbroek heeft daarvoor zelfs, zowel in november 2012 als nu bij de aankondiging van het aftreden van Beatrix (de naam is overigens afgeleidt of beter gezegd verwant met Operatie Barbarossa in 1941 van het derde Nazi-Rijk, gebaseerd op het Eerste Heilige Roomse Rijk van Koning-Keizer Barbarossa en Koningin Beatrix, dus bedacht door Nazi-”Prins” Bernhard Zur Lippe Biesterfeld in 1938, die Barbarossa en Beatrix vereerden o.a. via de Thule Gesellschaft) via mijn mobiele telefoonnummer continu smeekbedes gehouden zo ongeveer of ik niet mee wilde doen en dan doe je Powned een gunst, want op zich had ik mijn zaken niet gereed of voorbereidt en dan wordt je dus continu gedupeerd door in “een portretje”, waar men dan als een idioot rond paradeert om vervolgens als gestoorde weggezet te worden, hetgeen absoluut niet overeenkomt met andere tv-interviews, zoals bij www.erwinlensinkvrij.nl/recensies duidelijk te zien is en aangezien dit nogal consequenties kan hebben voor mij persoonlijk, vind ik dit schandalig en wil ik dit graag kenbaar maken aan een ieder, wellicht als waarschuwing of wijze les!

Overigens heb ik gisteren Willem Uylenbroek hier gisteren en vandaag ook over gebeld en een ultimatum gesteld tot 10.30 uur om toezegging te verlenen aan het vrij geven van alle tv-beelden omtrent mijn persoon via het Youtube-kanaal en hieraan is niet voldaan express, vandaar deze e-mail! Verder probeer men bij Powned te zaken te chanteren, zoals uit ondergaande correspondentie blijkt en gewoon niet toegeven, dat men iemand express in een negatief daglicht plaatst en wellicht dat ik nog de stap zet naar de Raad voor de Journalistiek, al hoewel ik daar ook weinig vertrouwen in heb, na eerdere onjuiste uitspraken in mijn persoonlijk geval, zie daarvoor www.erwinlensinkvrij.nl/rectificaties.

Bij voorbaat dank voor de interesse en met vriendelijke groeten,

Erwin Lensink
- ex politiek gevangene en politiek dissident vanwege de zuivere waarheid aangaande bepaalde zaken, zoals de zaak Meinoud Rost van Tonningen in 1945!!! -

——————————————————————————–
From: erwin_lensink@hotmail.com
To: erwin_lensink@hotmail.com
Subject: RE: zeer ontevreden met Powned-uitzending van vanavond en niet conform afspraak met vermelding website!!! OPLOSSING???
Date: Thu, 31 Jan 2013 08:35:54 +0000

Beste Erwin,

Wanneer er door de pers verzocht wordt om contact met je, zal ik hen vragen dit verzoek te sturen naar het e-mailadres erwin_lensink@hotmail.com.

Met vriendelijke groeten.

Hanneke

Veem Advocaten

namens Mr. George E. Menick, Advocaat

Veembroederhof 111

1019 HD Amsterdam

Op alle door of namens mr. G.E. Menick gesloten overeenkomsten waarbij werkzaamheden zijn verricht, zijn algemene voorwaarden van toepassing, welke – onder andere – een beperking van de aansprakelijkheid bevatten. Deze voorwaarden zijn aan de contractspartij ter hand gesteld. De volledige tekst van de algemene voorwaarden kunt u opvragen via het kantoor. De inhoud van dit bericht is vertrouwelijk. Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend. Het bericht is alleen bestemd voor de geadresseerde. Indien dit bericht niet voor u is bestemd, verzoeken wij u dit onmiddellijk aan ons te melden en de inhoud van het bericht te vernietigen.

Op 15 nov. 2012, om 13:07 heeft Erwin Lensink het volgende geschreven:

Beste Hanneke en George,

Ik heb zo juist gebeld met George Menick en als er verzoeken van pers / media komen, dan wil ik daar graag van op de hoogte gesteld worden en zal ik elk verzoek van geval tot geval, dus vooral qua format van programma beoordelen. In programma`s als RTL Boulevard heb ik op zich juist meer interesse, dan bv in Powned, dat minder serieus is naar mijn mening dan. Laat elke pers /media organisatie anders een e-mail sturen naar erwin_lensink@hotmail.com met tekst en uitleg over bedoeling, idee, vragen etc., want op zich is het beter om niet aan iedereen maar zo mijn mobiele telefoonnummer te verstrekken. M.R. van Essen is bijvoorbeeld in het verleden maandenlang ook `s nachts lastig gevallen door M. Kat ten onrechte via haar mobiele telefoonnummer en ook andere journalisten zijn hier in principe toe in staat, dus vandaar liever niet maar zo aan een ieder mijn mobiele telefoonnummer verstrekken. Mijn e-mail adres kan aan een ieder gegeven worden, dat is geen enkel probleem. Graag zou ik dus op de hoogte gesteld willen worden van elke pers/media organisatie, die een verzoek of vraag heeft gesteld, zodat ik dit weet. Met vriendelijke groeten,

Erwin Lensink

——————————————————————————–
From: erwin_lensink@hotmail.com
To: info@veemadvocaten.nl; erwin_lensink@hotmail.com
Subject: RE: verzoek van PowNews
Date: Thu, 15 Nov 2012 11:34:29 +0000

Beste Hanneke,

Bedankt voor het bericht. Of ik daar wel of geen interesse in heb, dat weet ik eigenlijk nog niet, dus ik zal wel even contact met hun opnemen, zo dadelijk om te checken wat men exact wil. Eerst zal ik even G. Menick bellen, want ik heb zo juist een sms van hem ontvangen. Met vriendelijke groeten,

Erwin Lensink

——————————————————————————–
From: Veem Advocaten
Subject: verzoek van PowNews
Date: Thu, 15 Nov 2012 11:12:45 +0100
To: erwin_lensink@hotmail.com

Geachte heer Lensink,

Zojuist heb ik telefonisch contact gehad met de heer Willem Uijlenbroek van PowNews. Deze zou u graag willen interviewen voor een item in het PowNews.

Ik heb hem beloofd dit verzoek aan u door te geven. U kunt hem bereiken op telefoonnummer 020 – 52 411 54. Mocht u echter van mening zijn dat u dit contact niet op prijs stelt, wilt mij dat dan even laten weten, want dan kan ik de heer Uijlenbroek even laten weten dat u geen belangstelling heeft.

Met vriendelijke groeten.

Hanneke, assistente van
Mr. George E. Menick, Advocaat

Veembroederhof 111

1019 HD Amsterdam

Op alle door of namens mr. G.E. Menick gesloten overeenkomsten waarbij werkzaamheden zijn verricht, zijn algemene voorwaarden van toepassing, welke – onder andere – een beperking van de aansprakelijkheid bevatten. Deze voorwaarden zijn aan de contractspartij ter hand gesteld. De volledige tekst van de algemene voorwaarden kunt u opvragen via het kantoor. De inhoud van dit bericht is vertrouwelijk. Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend. Het bericht is alleen bestemd voor de geadresseerde. Indien dit bericht niet voor u is bestemd, verzoeken wij u dit onmiddellijk aan ons te melden en de inhoud van het bericht te vernietigen.

——————————————————————————–
From: erwin_lensink@hotmail.com
To: willem@powned.tv; erwin_lensink@hotmail.com
Subject: FW: zeer ontevreden met Powned-uitzending van vanavond en niet conform afspraak met vermelding website!!! OPLOSSING???
Date: Thu, 31 Jan 2013 07:27:44 +0000

Beste Willem,

Tot vanmiddag 12.30 uur krijgen jullie van mij de gelegenheid om de integrale filmbeelden op Youtube te zetten, als dit dan niet gebeurt is zal ik alle Eerste en Tweede Kamerleden op de hoogte stellen van onze e-mail correspondentie, als ook WEL alle pers / media van Nederland informeren over jullie werkwijze de afgelopen week, evenals een vermelding op mijn website! Hieronde is vast een voorproefje te vinden, want jullie organisatie doet exact hetzelfde bij mijn persoon, terwijl dit niet de afspraak is of was en dit zeer grote consequenties kan hebben. Bij voorbaat dank voor DE medewerking en met vriendelijke groeten,

Erwin Lensink
- politiek dissident en ex-politiek gedetineerde -

——————————————————————————–
From: ricardtello@hotmail.com
To: gw_lensink@hotmail.com; u.rosenthal@cot.nl; s.schaap@tip.nl; ibijl@wgs.nl; gerard.schouw@nicis.nl; e.schuurman@eerstekamer.nl; keesslager@hetnet.nl; tslagter@planet.nl; esmaling@tiscali.nl; t.strik@eerstekamer.nl; p.swenker@eerstekamer.nl; j.sylvester@eerstekamer.nl; joyce@spiritorganisatieadviesbv.nl; i.y.tan@chello.nl; i.y.tan@eerstekamer.nl; g.h.terpstra@planet.nl; t.thissen@eerstekamer.nl; tiesinga@xs4all.nl; h.c.m.vedder@eerstekamer.nl; a.vliegenthart@sp.nl; k.dvries@eerstekamer.nl; g.devries-leggedoor@home.nl; fjm.werner@chello.nl; m.westerveld@uva.nl; r.willems@eerstekamer.nl; dyildirim@solidara.nl; warmolt.deboer@eerstekamer.nl; kim.vandooren@eerstekamer.nl; christward.gradenwitz@eerstekamer.nl; griffier@eerstekamer.nl; griffier@tweedekamer.nl; hester.menninga@eerstekamer.nl; b.nieuwenhuizen@tweedekamer.nl; r.prins@eerstekamer.nl; cie.biza@tweedekamer.nl; cie.kr@tweedekamer.nl; cie.vj@tweedekamer.nl; cie.fin@tweedekamer.nl; cie.ez@tweedekamer.nl; pefs@tweedekamer.nl; g.wilders@tweedekamer.nl; h.beertema@tweedekamer.nl; d.graus@tweedekamer.nl; m.agema@tweedekamer.nl; k.arib@tweedekamer.nl; m.azmani@tweedekamer.nl; f.bashir@tweedekamer.nl; v.bergkamp@tweedekamer.nl; m.berndsen@tweedekamer.nl; r.bisschop@tweedekamer.nl; b.dboer@tweedekamer.nl; jdewit@sp.nl; k.verhoeven@tweedekamer.nl; l.voortman@tweedekamer.nl; lschimmelpennink@raad.amsterdam.nl; m.smits@tweedekamer.nl; marianne.thieme@tweedekamer.nl; n.klein@tweedekamer.nl; o.vdijk@tweedekamer.nl; p.h.j.essers@uvt.nl; redactie@volkskrant.nl; sp@stadhuis.rotterdam.nl; t.jadnanansing@tweedekamer.nl; t.vdijck@tweedekamer.nl; stichtingklokkenluideronline@gmail.com; s.depla@eindhoven.nl; voorzitter@tweedekamer.nl; w.hachchi@tweedekamer.nl; y.torunoglu@eindhoven.nl; erwin_lensink@hotmail.com; pauwenwitteman@vara.nl; peter.geelen@gemeenteraadmaastricht.nl; p.pistor@eindhoven.nl; pvdwal@raadleeuwarden.nl; ameul@xs4all.nl; a.meulensteen@eindhoven.nl; bart.deliefde@tweedekamer.nl; d.samsom@tweedekamer.nl; d66@tweedekamer.nl; esther.ouwehand@tweedekamer.nl; fractie@cdarotterdam.nl; hvbommel@sp.nl; info@prorepublica.org; redactie@rtlnieuws.nl; redactie@eenvandaag.nl; redactie@tvgelderland.nl; redactie@ed.nl; redactie@pzc.nl; redactie@brabantsdagblad.nl; redactie@tctubantia.nl; redactie@trouw.nl; redactie@algemeendagblad.nl; redactie@prorepublica.nl; redactie@prorepublica.org; info@republikeinen.nl; info@ankerenanker.nl; info@veemadvocaten.nl; info@republikeinsgenootschap.nl; acevs@wxs.nl; britta.bohler@eerstekamer.nl; b.vdvlies@tweedekamer.nl; contact@republikeinen.nl; drsmkat@yahoo.com; editor@geennieuws.com; fractie@aalten.christenunie.nl; d.pinedo@nrc.nl; dirkzwager@korver-vanessen.nl; mvanbeem@winterswijk.nl; michel@prorepublica.org; marijn.schrijver@gmail.com; mitsuko.teiwes@flaremedia.nl; nieuwsdienst@anp.nl; nieuwsredactie@wegener.nl; nieuwsdienst@novumnieuws.nl; p.frenken@aalten.nl; redactie@vrijnederland.nl; tzomer@winterswijk.nl; tgraaff@winterswijk.nl; thartjes@winterswijk.nl; t.kok@aalten.nl; vanherk@republikeinen.nl; vanmalkenhorst@republikeinen.nl; h.rijks@aalten.nl; h.meerdink@aalten.nl
Subject: RE: zeer ontevreden met Powned-uitzending van vanavond en niet conform afspraak met vermelding website!!! OPLOSSING???
Date: Wed, 30 Jan 2013 15:42:31 +0000

Geachte heer / mevrouw,

Bij deze wil ik u allen graag opmerkzaam maken op de inhoud van onderstaande e-mail correspondentie met Pownews aangaande de tv-uitzending van gisteravond in de uitzending van Powned! Bij voorbaat dank voor de interesse en met vriendelijke groeten,

Erwin Lensink
- politiek dissident en ex-politiek gedetineerde -

RE: zeer ontevreden met Powned-uitzending van vanavond en niet conform afspraak met vermelding website!!! OPLOSSING???‏

10:25 AM

Erwin Lensink

To willem@powned.tv, Erwin Lensink, olympiczion@yahoo.com, info@prorepublica.nl, info@republikeinsgenootschap.nl, redactie@republikeinen.nl, redactie@volkskrant.nl, redactie@buitenhoftv.nl, redactie@prorepublica.nl, redactie@rtlnieuws.nl, info@republikeinen.nl, info@partijvoordedieren.nl, acevs@wxs.nl

From:

Erwin Lensink (erwin_lensink@hotmail.com)

Sent:

Wed 1/30/13 10:25 AM

To:

willem@powned.tv; Erwin Lensink (erwin_lensink@hotmail.com); olympiczion@yahoo.com; info@prorepublica.nl; info@republikeinsgenootschap.nl; redactie@republikeinen.nl; redactie@volkskrant.nl; redactie@buitenhoftv.nl; redactie@prorepublica.nl; redactie@rtlnieuws.nl; info@republikeinen.nl; info@partijvoordedieren.nl; acevs@wxs.nl

Beste Willem,

Dit klopt natuurlijk niet en ook jij weet dat! Ik wil graag een oplossing, want ik vind dat ik in goed vertrouwen heb meegewerkt en dit komt op mij over als machtmisbruik vanuit Powned! Diegene, die dit speciaal heeft lopen knippen en plakken is daarvoor verantwoordelijk en dit is al minimaal de 2de keer, dat dit gebeurt en de 1e keer was ik akkoord, maar nu niet, want de website zou worden genoemd was mij beloofd! Als jij denkt, dat dit de gehele Nederlandse pers en media is, dan heb je dat gelukkig fout, maar dit kan gewoonweg niet, wat mij betreft! In afwachting van het gehele integrale interview op Youtube, om zodoende het juiste beeld weer te geven, verblijf ik,

Erwin Lensink

——————————————————————————–
From: willem@powned.tv
Subject: Re: zeer ontevreden met Powned-uitzending van vanavond en niet conform afspraak met vermelding website!!!
Date: Wed, 30 Jan 2013 11:18:41 +0100
To: erwin_lensink@hotmail.com

Beste Erwin,

Op het moment dat jij het nodig acht al ons mailverkeer naar de gehele Nederlandse pers door te sturen houd wat mij betreft dit gesprek op.

Vriendelijke groet,

Willem Uylenbroek

Op Jan 30, 2013, om 11:04 AM heeft Erwin Lensink het volgende geschreven:

——————————————————————————–
From: erwin_lensink@hotmail.com
To: willem@powned.tv; erwin_lensink@hotmail.com
Subject: RE: zeer ontevreden met Powned-uitzending van vanavond en niet conform afspraak met vermelding website!!!
Date: Wed, 30 Jan 2013 10:01:26 +0000

Beste Willem,

Wij hebben duidelijk afgesproken, dat in ieder geval de website naam vernoemd zou worden en ik heb dat wel degelijk twee keer gedaan en toch is dit niet in het item gekomen en dat was voor mij de voorwaarde om uberhaupt akkoord te gaan met dit item. Ik wil jullie dan ook dringend verzoeken om het gehele interview zonder het domme rondlopen op Youtube te plaatsen, zodat ik dit als nog op de website kan plaatsen als rectificatie voor deze negatieve imago. Ik vind dat mij hier schade is toegedaan en gezien het feit, dat ik al belaagd wordt door politie en justitie is dit koren op de molen van deze organisaties om mij vrijdag, danwel volgende week als nog in een inrichting te drukken voor langere tijd en mijn woorden vind ik dus wel degelijk verdraaid en enigzins oneerlijk gemonteerd doordat jullie alleen de vragen er uit pikken, die jullie goed lijkt over te komen op jullie kijkcijfers en mijn belangen niet van belang lijken!

Reeds eerder namelijk op 23 september 2010, om precies te zijn een dag nadat jullie mijn vader hadden geinterviewd via de telefoon in een Powned-uitzending, dat eigenlijk ook niet eerlijk is, heeft een medewerkster van de Hoge Raad nota bene namelijk op basis van jullie Powned-uitzending een valse aanklacht van bedreiging tegen mij ingediend en dit staat letterlijk in deze valse aanklacht en proces-verbaal omschreven, dat ze dit heeft besloten op basis van jullie Pownews uitzending! Check voor meer informatie daarover mijn website, alleen het gedeelte van Powned staat daar dan niet op! Ik wil wel graag even, dat jullie realiseren wat dat knippen en plakken in tv-beelden voor mij persoonlijk, mijn omgeving en mijn toekomst kan betekenen! Bij voorbaat dank voor de belangrijke medewerking in deze en met vriendelijke groeten,

Erwin Lensink

——————————————————————————–
From: willem@powned.tv
Subject: Re: zeer ontevreden met Powned-uitzending van vanavond en niet conform afspraak met vermelding website!!!
Date: Wed, 30 Jan 2013 10:24:58 +0100
To: erwin_lensink@hotmail.com

Beste Erwin,

Vind het jammer dat je niet blij bent met de uitzending, ik kan me verder niet vinden in jouw omschrijving dat er een idioot beeld van jou is ontstaan in de montage.

ik weet niet precies wat je nu wil maar een tweede interview is uitgesloten, wij hebben de vrijheid om een eigen interpretatie van een gesprek te geven zolang wij jouw woorden niet verdraaien of oneerlijk monteren, dit is beide niet aan de orde geweest.

Vriendelijke groet,

Willem Uylenbroek

Pownews

Op Jan 30, 2013, om 1:02 AM heeft Erwin Lensink het volgende geschreven

——————————————————————————–
From: gw_lensink@hotmail.com
To: ricardtello@hotmail.com
Subject: FW: zeer ontevreden met uitzending van vanavond!!!
Date: Wed, 30 Jan 2013 16:38:08 +0100

——————————————————————————–
From: erwin_lensink@hotmail.com
To: u.rosenthal@cot.nl; s.schaap@tip.nl; ibijl@wgs.nl; gerard.schouw@nicis.nl; e.schuurman@eerstekamer.nl; keesslager@hetnet.nl; tslagter@planet.nl; esmaling@tiscali.nl; t.strik@eerstekamer.nl; p.swenker@eerstekamer.nl; j.sylvester@eerstekamer.nl; joyce@spiritorganisatieadviesbv.nl; i.y.tan@chello.nl; i.y.tan@eerstekamer.nl; g.h.terpstra@planet.nl; t.thissen@eerstekamer.nl; tiesinga@xs4all.nl; h.c.m.vedder@eerstekamer.nl; a.vliegenthart@sp.nl; k.dvries@eerstekamer.nl; g.devries-leggedoor@home.nl; fjm.werner@chello.nl; m.westerveld@uva.nl; r.willems@eerstekamer.nl; dyildirim@solidara.nl; warmolt.deboer@eerstekamer.nl; kim.vandooren@eerstekamer.nl; christward.gradenwitz@eerstekamer.nl; griffier@eerstekamer.nl; griffier@tweedekamer.nl; hester.menninga@eerstekamer.nl; b.nieuwenhuizen@tweedekamer.nl; r.prins@eerstekamer.nl; cie.biza@tweedekamer.nl; cie.kr@tweedekamer.nl; cie.vj@tweedekamer.nl; cie.fin@tweedekamer.nl; cie.ez@tweedekamer.nl; pefs@tweedekamer.nl; g.wilders@tweedekamer.nl; h.beertema@tweedekamer.nl; d.graus@tweedekamer.nl; m.agema@tweedekamer.nl; k.arib@tweedekamer.nl; m.azmani@tweedekamer.nl; f.bashir@tweedekamer.nl; v.bergkamp@tweedekamer.nl; m.berndsen@tweedekamer.nl; r.bisschop@tweedekamer.nl; b.dboer@tweedekamer.nl; jdewit@sp.nl; k.verhoeven@tweedekamer.nl; l.voortman@tweedekamer.nl; lschimmelpennink@raad.amsterdam.nl; m.smits@tweedekamer.nl; marianne.thieme@tweedekamer.nl; n.klein@tweedekamer.nl; o.vdijk@tweedekamer.nl; p.h.j.essers@uvt.nl; redactie@volkskrant.nl; sp@stadhuis.rotterdam.nl; t.jadnanansing@tweedekamer.nl; t.vdijck@tweedekamer.nl; stichtingklokkenluideronline@gmail.com; s.depla@eindhoven.nl; voorzitter@tweedekamer.nl; w.hachchi@tweedekamer.nl; y.torunoglu@eindhoven.nl; erwin_lensink@hotmail.com; gw_lensink@hotmail.com; pauwenwitteman@vara.nl; peter.geelen@gemeenteraadmaastricht.nl; p.pistor@eindhoven.nl; pvdwal@raadleeuwarden.nl; ameul@xs4all.nl; a.meulensteen@eindhoven.nl; bart.deliefde@tweedekamer.nl; d.samsom@tweedekamer.nl; d66@tweedekamer.nl; esther.ouwehand@tweedekamer.nl; fractie@cdarotterdam.nl; hvbommel@sp.nl; info@prorepublica.org; redactie@rtlnieuws.nl; redactie@eenvandaag.nl; redactie@tvgelderland.nl; redactie@ed.nl; redactie@pzc.nl; redactie@brabantsdagblad.nl; redactie@tctubantia.nl; redactie@trouw.nl; redactie@algemeendagblad.nl
CC: redactie@prorepublica.nl; redactie@prorepublica.org; info@republikeinen.nl; info@ankerenanker.nl; info@veemadvocaten.nl; info@republikeinsgenootschap.nl; acevs@wxs.nl; britta.bohler@eerstekamer.nl; b.vdvlies@tweedekamer.nl; contact@republikeinen.nl; drsmkat@yahoo.com; editor@geennieuws.com; fractie@aalten.christenunie.nl; d.pinedo@nrc.nl; dirkzwager@korver-vanessen.nl; mvanbeem@winterswijk.nl; michel@prorepublica.org; marijn.schrijver@gmail.com; mitsuko.teiwes@flaremedia.nl; nieuwsdienst@anp.nl; nieuwsredactie@wegener.nl; nieuwsdienst@novumnieuws.nl; p.frenken@aalten.nl; redactie@vrijnederland.nl; tzomer@winterswijk.nl; tgraaff@winterswijk.nl; thartjes@winterswijk.nl; t.kok@aalten.nl; vanherk@republikeinen.nl; vanmalkenhorst@republikeinen.nl; h.rijks@aalten.nl; h.meerdink@aalten.nl
Subject: FW: zeer ontevreden met uitzending van vanavond!!!
Date: Wed, 30 Jan 2013 14:52:16 +0000

Geachte heer / mevrouw,

Bij deze wil ik u allen graag opmerkzaam maken op de inhoud van onderstaande e-mail correspondentie met Pownews aangaande de tv-uitzending van gisteravond in de uitzending van Powned! Bij voorbaat dank voor de interesse en met vriendelijke groeten,

Erwin Lensink
- politiek dissident en ex-politiek gedetineerde -

——————————————————————————–
From: erwin_lensink@hotmail.com
To: willem@powned.tv; info@prorepublica.nl; redactie@prorepublica.org; info@republikeinsgenootschap.nl; acevs@wxs.nl; olympiczion@yahoo.com; boksem@ankerenanker.nl; info@veemadvocaten.nl; info@ankerenanker.nl; dirkzwager@korver-vanessen.nl; erwin_lensink@hotmail.com; info@geennieuws.com; michel@prorepublica.org; ruud@prorepublica.org; joost@prorepublica.org; contact@republikeinen.nl; vanmalkenhorst@republikeinen.nl; vanherk@republikeinen.nl; redactie@republikeinen.nl; redactie@volkskrant.nl; redactie@eenvandaag.nl; redactie@tvgelderland.nl; redactie@buitenhoftv.nl; pauwenwitteman@vara.nl; redactie@nrc.nl; tips@vandaagdedag.nl
Subject: RE: zeer ontevreden met uitzending van vanavond!!!
Date: Wed, 30 Jan 2013 00:28:33 +0000

Beste Willem,

Aangezien jullie organisatie zich niet aan de afspraken heeft gehouden, wil ik graag de beelden van het gehele interview hebben, dus zonder het vreemde rondjes lopen door het dorp en dan zal ik deze als rectificatie via Youtube op mijn website plaatsen, maar ik wil graag dat hier een rectificatie of tegemoetkoming en medewerking in deze van jullie organisatie in komt, want dit vind ik een beetje teveel van het goede, zeker na ook al het vorige zogenaamde “portret”, waardoor je dus min of meer gewoon als een gestoorde wordt versleten, alleen al door de opzet van het format! Bij voorbaat dank!

Erwin Lensink

——————————————————————————–
From: erwin_lensink@hotmail.com
To: willem@powned.tv; erwin_lensink@hotmail.com
Subject: RE: zeer ontevreden met uitzending van vanavond!!!
Date: Tue, 29 Jan 2013 23:57:27 +0000

Beste Willem,

Zo juist heb ik nog nagedacht en een analyse gemaakt en het vervelendste vind ik dus dat zogenaamde portret en dat er dan vervolgens nog geknipt en geplakt wordt, waardoor er gewoon een idioot beeld ontstaat over mijn persoon en dat daarbij dan ook nog de website niet is genoemd. De vorige keer heb ik tenminste nog enigzins relevante informatie kunnen geven in mijn belang (en dus niet jullie belang) en nu dus door het niet bekendmaken van mijn website niet, want wat is voor mij persoonlijk nu de meerwaarde aan dit tv-item vraag ik mij af? Ik riskeer ermee, dat mensen mij nu gaan belagen of als idiote psychopaat gaan zien en dus de mensen, die express valse aanklachten tegen mij opzetten, gelijk gaan geven en ik riskeer daarmee een verhoogde kans op gevangenisstraf of een inrichting, omdat ik jullie een plezier probeer te doen en ik vind eigenlijk, dat ik dan donderdagavond eens een kort interview moet geven, zonder dat domme gerond paradeer of zogenaamde portret, want meneer Spong en al die andere geïnterviewden komen er veel beter uit, dan ik en dat klopt gewoon niet! In afwachting van reactie verblijf ik,

Erwin Lensink

——————————————————————————–
From: erwin_lensink@hotmail.com
To: willem@powned.tv; erwin_lensink@hotmail.com
Subject: RE: Powned 11.00 uur Winterswijk?
Date: Tue, 29 Jan 2013 23:29:36 +0000

Beste Willem,

De vorige keer, dat ik voor *joker* ben gezet, was nog oké, maar ik wil mij wel enigzins beklagen nu, want ik heb jullie nu twee keer jou met jouw verzoeken in principe gematst, speciaal jou en dan vind ik het niet helemaal oké, op welke wijze ik wordt weggezet! Ik regel namelijk op allerlei manieren, dat ik met jullie een interview doe (omdat jullie organisatie dat graag wil), terwijl ik daar in ieder geval vandaag niet perse (was enigzins verkouden en ook het moment) op zat te wachten en dan vind ik het vandaag niet kloppen, dat de website niet is genoemd, terwijl ik daar toch speciaal om gevraagd heb en ik deze twee maal bij het interview heb genoemd!

Op deze wijze kan ik als ik fouten maak bij jullie interviews, deze ook nauwelijks recht zetten! Ik weet niet wat daarvoor de reden precies was en verder zal ik nog een keer het item bekijken, maar ik ben er wederom eigenlijk niet tevreden over en ik begin mij nu toch af te vragen of dat aan mij ligt of dat jullie mij express zo proberen weg te zetten, want dat is natuurlijk niet eerlijk en kan hele grote consequenties voor mij hebben! Het meest ontevreden ben ik dus over het feit, dat de website niet is genoemd en dat was eigenlijk de enige reden en ook voorwaarde, waarop ik heb toegezegd aan dit tweede interview wel mee te doen, want ook over het eerste interview was ik al niet echt bijster tevreden, maar daarvan heb ik de fout nog bij mezelf gezocht! Graag antwoord en als het even kan ook actie in deze, want ik wordt hier gewoon weer enigzins weggezet als een psychopaat of idioot door Pownews en dat is ook niet juist.

In afwachting van antwoord, verblijf ik,

Erwin Lensink

——————————————————————————–
From: erwin_lensink@hotmail.com
To: willem@powned.tv; erwin_lensink@hotmail.com
Subject: RE: Powned 11.00 uur Winterswijk?
Date: Fri, 23 Nov 2012 02:02:50 +0000

Beste Willem,

Ik heb zelf het item gezien en als ik eerlijk ben is dit echt mijn slechtste tv optreden geweest, dus dat is een beetje jammer en neem ik mijzelf wel kwalijk. Mijn interviews bij Een Vandaag, Focuz.tv en TV West waren duidelijk beter en was ik meer tevreden over. De volgende keer zal ik hier beter over nadenken, want ik zie dat jullie ook nog behoorlijk veel macht hebben met knippen en plakken. Gelukkig zijn er voldoende mensen, zeker de mensen die mij persoonlijk kennen, die alles over mij volgen en dus wel door diverse pers en mediazenders wel een goed overzichtelijk beeld krijgen en verder kom ik soms ook zelfs voor mijzelf vreemd over op video en tv-beelden zie ik, waarschijnlijk, omdat ik teveel nadenk of wellicht teveel in de gevangenis heb gezeten, dat weet ik ook niet precies, maar goed in ieder geval bedankt voor het er in knippen van het deel van Juliana en Wilhelmina en zo wordt voor veel Nederlanders langzamerhand de puzzel wel duidelijk en hoe het in elkaar steekt met erfopvolging. Met vriendelijke groeten,

Erwin Lensink

——————————————————————————–
From: willem@powned.tv
Subject: Re: Powned 11.00 uur Winterswijk?
Date: Fri, 16 Nov 2012 15:28:01 +0100
To: erwin_lensink@hotmail.com

Hoi Erwin,

Net de eindmontage gezien, je gevraagde punten over Wilhelmina en Juliana zitten er luid en duidelijk in.

Vanavond om kwart voor elf op Nederland 3 is het te zien, hartstikke bedankt voor je medewerkingen en we spreken elkaar vast nog wel een keer!

Goed weekend!

Willem

Op Nov 16, 2012, om 1:25 PM heeft Erwin Lensink het volgende geschreven:

Beste Willem en Pow-ned-medewekers,

Voor de onwetende Nederlandse koningsvrije burgers en Pow-nederlanders;

Het koningschap krijgt men niet op grond van erfrecht; men moet slechts hem op de troon verheffen, die zich zowel door zijn lichamelijke welgeschapenheid als door zijn geestelijke wijsheid onderscheidt, die door het geloof gesterkt en door grootmoedigheid gesteund wordt.

Bron; http://nl.wikipedia.org/wiki/Koning_(titel)

De Staten Generael van de geunieerde Nederlanden. Allen dengenen die dese tegenwoordighe sullen sien ofte hooren lesen, saluyt!!!

Bron; http://nl.wikisource.org/wiki/Plakkaat_van_Verlatinghe

Een saluut aan allen, die dit zien, horen of lezen,

Erwin Lensink

——————————————————————————–
From: willem@powned.tv
Subject: Re: Powned 11.00 uur Winterswijk?
Date: Fri, 16 Nov 2012 13:14:07 +0100
To: erwin_lensink@hotmail.com

Hoi Erwin,

Had net de verslaggever aan de lijn hij is nu aan het monteren en ik hou je op de hoogte.

Dank voor je medewerking en ik ga kijken wat ik voor je ka doen qua eindmontage.

Vriendelijke groet,

Willem Uylenbroek

Op Nov 16, 2012, om 1:09 PM heeft Erwin Lensink het volgende geschreven:

Beste Willem,

M.b.t. de filmopnamen wil ik nog even laten weten, dat deze gelukt zijn op `t Hilgelo en een plaatselijke horecagelegenheid in Winterswijk. Op zich ben ik voorlopig zeer content met jullie verslaggevers… Maar ja, met knippen en plakken hebben jullie altijd behoorlijk veel mogelijkheden, dus ik weet niet hoe de eindmontage er uit gaat zien en aangezien het geen live interviews waren heb ik daar minder controle in. Ik stuur deze e-mail, want ik heb 1 expliciet verzoek en dat is of in ieder geval mijn bewering, aangaande dat Wilhelmina een buitenechtelijk kind zou zijn en Juliana hoogstwaarschijnlijk een adoptiekind in ieder geval in het item geplaatst gaan worden, want daarmee gaan jullie vanavond net zoveel opschudding veroorzaken, denk ik, als de Belgische journalist in Belgie, die het boek “Koningskwesties” heeft geschreven, waarbij hij de kroonprins er van beticht homo te zijn en een huwelijk onder contract voorwaarden heeft opgesteld met een vrouw, nu zijn vrouw en dat de vier kinderen uit IVF-behandelingen zijn verwekt. Als jullie dat uitzenden, dan zal nu zowel de legitimatie van “erfopvolging” voor de kroon zowel in Belgie en Nederland onder vuur komen te liggen, zoals Tomas Ross dat al min of meer heeft voorspelt in zijn VARA-filmseries en aangezien jullie altijd wel van opschudding veroorzaken houden, lijkt mij dat een perfect item voor Powned. Deze woorden komen natuurlijk volledig op mijn verantwoordelijkheid juridisch gezien dan en conto, maar ik denk dat de erfopvolging monarchie in het komende decennium geen stand meer houdt en er wat mij betreft democratisch gekozen koningen of presidenten, zowel in Belgie als Nederland verkozen kunnen worden in de nabije toekomst. Zeker nu er volgend jaar een campagne komt van Albert Verlinde c.s. m.b.t. Comite 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden en er dus in de periode 2013-2015 extra de nadruk opgelegd gaat worden met allerlei activiteiten en festiviteiten en dan kunnen we al vast mooi met alle Nederlanders uitbundig feest gaan vieren, dat de erfopvolgingsdictatuur onder “de Hoge Raad van Adel” van dictator “Koning Willem I” c.s. na 200 jaar ten einde is gekomen. Maak er iets leuks van!!! Vanmiddag heb ik nog een interview bij een Gelderse omroep bij een praatprogramma a la Pauw & Witteman, dat eerder op de avond en veelvuldig wordt uitgezonden, waarin ik meer tijd heb om het een en ander te verklaren en natuurlijk is alle info te vinden op www.erwinlensinkvrij.nl. Bedankt aan allen bij Powned voor de waarheidsvinding en met vriendelijke groeten,

Erwin Lensink
- een koningsvrije republikeinse democraat –
- liberi coloni -

——————————————————————————–
From: erwin_lensink@hotmail.com
To: erwin_lensink@hotmail.com; willem@powned.tv
Subject: RE: Powned 11.00 uur Winterswijk?
Date: Fri, 16 Nov 2012 08:28:36 +0000

Beste Willem,

Zo juist heb ik mijn mobiele telefoon weer aangezet, evenals mijn laptop, die ik wel even mee zal nemen. Ik heb nog even nagedacht over een geschikte locatie en aangezien er weinig openbare gebouwen in Winterswijk zijn, waar gefilmd kan worden en/of nog beter gezegd een camera niet erg opvalt, lijkt mij een geschikte en makkelijk vindbare locatie het recreatiemeer `t Hilgelo tussen Winterswijk en Meddo, waar het relatief rustig is en hopelijk is het niet heel koud buiten. Als dit niet goed is, moeten wij maar even kijken of er nog een betere plek is. Bij dit meer is een parkeerplaats en dat lijkt mij een goede plaats om af te spreken. Hopelijk ben je aan het werk op dit moment en kun je dit nog even doorgeven. Met de Meddosee eventueel op de achtergrond hebben jullie dan misschien een mooi idilisch plaatje. Met vriendelijke groeten,

Erwin Lensink
tel.

——————————————————————————–
From: erwin_lensink@hotmail.com
To: willem@powned.tv; erwin_lensink@hotmail.com
Subject: RE: Powned 11.00 uur Winterswijk?
Date: Thu, 15 Nov 2012 19:28:40 +0000

Beste Willem,

Wat mij betreft is dit een deal. Met vriendelijke groeten,

Erwin Lensink

——————————————————————————–
Subject: Re: Powned 11.00 uur Winterswijk?
From: willem@powned.tv
Date: Thu, 15 Nov 2012 18:55:01 +0100
CC: mark@powned.tv
To: erwin_lensink@hotmail.com

Beste Erwin,

Verslaggever Mark Leene komt morgen jouw kant op, hij belt je onderweg nog even om precieze locatie af te spreken okay?

Groet Willem

Op Nov 15, 2012, om 3:40 PM heeft Erwin Lensink het volgende geschreven:

Beste Willem,

Op zich ben ik geen cameraman, maar we kunnen in Winterswijk afspreken of eventueel in het buitengebied, want daar is het voor camera opnamen wellicht iets rustiger, maar eventueel ook in Lichtenvoorde of waar jullie willen. Op zich zijn een aantal locaties wel geschikt. Ik heb de vorige keer met TV West afgesproken bij het gemeentehuis, vanwege het standbeeld van Tante Riek, dat wellicht interessant is (zie links voor meer info;)

http://nl.wikipedia.org/wiki/Helena_Kuipers-Rietberg

http://nl.wikipedia.org/wiki/Landelijke_Organisatie_voor_Hulp_aan_Onderduikers

Echter de camaraman van TV West vond het geloof ik, maar dat weet ik niet zeker, wellicht te rumoerig en heeft zelf een locatie uitgezocht in een parkje achter de Hema, dat ik zelf minder geschikt vond, maar goed. Eventueel weet ik ook nog wel een paar locaties in het buitengebied, want de politie Winterswijk zit mij al weer op Twitter enigzins te belagen door via agenten op eens mijn twitter te gaan volgen, om zo te laten weten, dat ze mij “in de gaten houden”… Verder waren ook toen halverwege een paar jongeren enigzins (klein beetje maar) baldadig, omdat zo`n grote camera en filmwagen natuurlijk in een dorpje als Winterswijk de nodige aandacht trekt. Als je mij een telefoonnummer doorgeeft of mij anders morgen vroeg belt voor 11.00 uur kunnen we bespreken wat het handigste en het beste is, maar bekijk eerst maar eens of jullie helemaal in de Achterhoek kunnen komen. In de middag moet ik in de richting van Arnhem, dus ik ben ook best bereid om bijvoorbeeld in Doetinchem, Aalten, Lichtenvoorde, Groenlo, Varsseveld, Didam, Arnhem of iets dergelijks, dus af te spreken, wat voor jullie misschien handig is. Met vriendelijke groeten,

Erwin Lensink

——————————————————————————–
From: willem@powned.tv
Subject: Re: Powned 11.00 uur Winterswijk?
Date: Thu, 15 Nov 2012 15:15:12 +0100
To: erwin_lensink@hotmail.com

Beste Erwin,

Elf uur morgenochtend is prima.

Wat spreken we precies af?

Wij kunnen om elf uur in Winterswijk zijn, heb jij een locatie in gedachten?

Met vriendelijke groet,

Willem Uylenbroek

Pownews

06-19160666

Op Nov 15, 2012, om 3:08 PM heeft Erwin Lensink het volgende geschreven:

——————————————————————————–
From: erwin_lensink@hotmail.com
To: willem@powned.tv; erwin_lensink@hotmail.com
Subject: Powned 11.00 uur Winterswijk?
Date: Thu, 15 Nov 2012 13:23:48 +0000

Beste Willem,

Naar aanleiding van ons telefoongesprek zo juist, deze e-mail. Helaas is wederom de mobiele verbinding tijdens ons gesprek uitgevallen. Dit komt waarschijnlijk door het telefoonbereik van zendmasten hier. In ieder geval hadden we morgen om 11.00 uur circa afgesproken en het lijkt mij dan het beste in Winterswijk. Ik zou graag even bevestiging willen via de e-mail, dat dit akkoord is en een mobiele telefoonnummer van diegene, die dan hier zou komen, zodat men niet voor niets zal komen en er contact gemaakt kan worden. Mijn voorkeur gaat dan uiteraard naar Jojanneke van den Berg als eerste (mocht ze nog wel weer bij jullie werken, want van Jojanneke ben / was ik bijna persoonlijk fan van met de amusante interviewstijl, waarbij ze zelf zo ongeveer altijd het grootste plezier heeft, zo lijkt het wel) en anders wellicht natuurlijk Mark Leenders of zo. Mochten jullie eventueel verhinderd zijn, dan hoor ik dat ook graag z.s.m. Verder wil ik wel graag verzoeken om wel serieus met mijn onderwerpen om te gaan, want voor mij en ook voor andere mensen zijn de belangen redelijk groot. Met vriendelijke groeten,

Erwin Lensink
erwin_lensink@hotmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>