Website & Stats

WEBSITE WWW.ERWINLENSINKVRIJ.NL ONLINE SINDS SEPTEMBER 2011

Website Flag Counter sinds 20 december 2012 (naar herkomst unieke bezoekers qua land);
Flag Counter

 

Sinds 14 januari 2013 Motigo Webstats;


Free counter and web stats


 
#####################################################


#####################################################

 

OneStat per 25 januari 2013:


 

Overigens bedraagt naar mijn schattingen op basis van het wereldwijde jaarlijkse BWP (ergens tussen de € 50.000 miljard – € 80.000 miljard = Bruto Worldwide Product jaarlijks wereldwijd) de totale schuldenberg over de gehele wereld ergens tussen de € 100.000 miljard (= 100 € biljoen) en de € 300.000 miljard ( = 300 € biljoen) en met een bevolking van circa 7 miljard mensen, waarvan het overgrootste gedeelte schulden heeft vooral in de Westerse Wereld (= eerst rijkdom voor de val naar de armoede), alleen al via de staatsschulden, die vaak persoonlijk als schuld vergeten worden, lijkt het mij van het allergrootste belang ook eens grondig te gaan uitzoeken wie die schulden beheert en vooral in eigendom heeft, want er moet toch ook (een) particulier leningverstrekker(s) zijn?

In complottheorieën duiken vooral vaak en overwegend de namen op van bankiersfamilies met als absolute gegadigden de familie Rockefeller (V.S.) met aandelen in alle grote oliemaatschappijen (de Seven Sisters) en banken als J.P. Morgan Chase, Goldman Sachs en wellicht zelfs de Federal Reserve met twaalf andere families en ook de familie Rothschild met deelnemingen in een nieuwe Rothschild Bank in Frankrijk (na nationalisatie door president Francois Mitterand in 1981) en banken als wellicht de Bank of England en het gezaghebbende “The Economist”. Overigens zijn beide families ook actief betrokken geweest bij de oprichting, de planning al zeker halverwege de 19e Eeuw en de financiering van bepaalde projecten als de Knesset en het Hoge Gerechtshof in Israël, als ook het Zionisme. Verder wordt er beweert, dat de Belgische “Koninklijke Familie” in het verleden werd gefinancierd door de Rothschilds en dat men van de Belgische onafhankelijkheidsgevoelens en sentimenten op die wijze gebruik heeft gemaakt en daarmee betrokken was bij de onafhankelijkheid van België in het verleden. Via www.google.nl en dan het zoeken van deze familienamen is er zeer veel en soms ook onbetrouwbare informatie hierover te vinden. Het is in ieder geval zeer opmerkelijk te noemen, dat deze families niet in de top 100 van rijkste mensen van de wereld, volgens de Forbes-lijst vermeld staan, terwijl beide families daar in het verleden aan de top hebben gestaan. Hoe zijn ze precies hun rijkdom verloren, terwijl zowel Engeland en de V.S. nooit zijn bezet of veroverd door een vreemde mogendheid de laatste tweehonderd jaren?

Daarmee zou het zeer wel en goed mogelijk zijn, dat deze twee families een soort van Risk / Stratego en tegelijkertijd Monopoly-spelletje spelen met de gehele wereld, want door deelnemingen en aandelen in banken en wellicht ook centrale banken zou men een dikke vinger in de pap kunnen hebben als het om politiek wereldbeleid gaat. De prominente leden van deze families zaten ook achter de organisatie en oprichting van de Stichting Bilderberg Meetings, met hoofdzetel in Leiden, die in 1954 door “Prins” Bernhard onder andere is opgericht om “het communisme te bestrijden”. Eén van de buitenechtelijke dochters van “Prins” Bernhard is ook via een connectie met de familie Rothschild verbonden. De Verenigde Staten en Europa samen maken qua BBP (volume economie) namelijk circa de helft uit van de wereldwijde economie. Waarschijnlijk zijn de voormalige nationaal-socialistische bondgenoten uit de Tweede Wereldoorlog en ook de (voormalig) communistische landen nog wel gevrijwaard gebleven lang van het particuliere bezit van banken en centrale banken door deze families. Daarom alleen al moet er wat mij betreft direct een derde Europese bankentest komen en deze keer graag een serieuze bankentest, waarbij eens grondig onderzocht wordt, wie nu de aandeelhouders van deze belangrijkste banken waren over de circa afgelopen honderd jaren! Wat mij betreft geldt dit eveneens voor de grote verzekeringsmaatschappijen en energiebedrijven van de wereld om deze vervolgens te nationaliseren en met goed (economisch en wiskundig) beleid als goede-doelen-organisaties te exploiteren, omdat iedereen hier in principe gelijke rechten in heeft!

Welke wereldwijde (onafhankelijke) verzetsorganisatie (ETA, L.O./L.K.P., Che Guevara & Co., IRA, PLO, Sinn Fein, Schotse nationale beweging etc.) of politieke protestbeweging (Indignados-beweging, de Ijslandse bevolking, Tea Party-beweging, Occuppy-beweging, Anti-globalisten-beweging) men ook analyseert, allen zijn het er over eens, dat geldcreatie en bezit van banken en centrale banken, evenals vaak het bezit van energiemaatschappijen en verzekeringsmaatschappijen niet in particuliere (vaak witteboordencriminele) handen moet zijn, maar in het gezamenlijke en gemeenschappelijke bezit van het volk van een land.

Het is verder opmerkelijk te noemen, dat deze informatie nagenoeg onbekend is in de voormalig Westerse en geallieerde landen, maar veel meer in de voormalig communistische en Arabische werelddelen, als ook in Nazi-Duitsland. Natuurlijk hebben Adolf Hitler en de Nazi-partij zaken schromelijk overdreven, maar een kern van waarheid hadden ze wel degelijk en ook is het bijzonder, dat bijvoorbeeld Meinoud Rost van Tonningen (ex-directeur De Nederlandsche Bank 1942-1945) en Adolf Hitler precies wisten hoe het financieel economische systeem via de banken werkte, evenals de Oostenrijkers, die via een gecreërde beurscrisis door de joodse bankier Fritss Mannheimer in grote problemen kwamen en vervolgens op min of meer dezelfde wijze ook Frankrijk en België in de jaren `30 van de vorige eeuw. Uiteraard zijn er ook historische gegevens en een context uit het verleden verklaarbaar en is het aldus begrijpelijk, waarom de particuliere banken en vroeger ook centrale banken vooral in handen van mensen met joodse origine kwamen, omdat men voor het overige uit alle ambachten en gilden geweerdt werd en andere bevolkingsgroepen door bijvoorbeeld de Katholieke Kerk en de Bijbel verboden werd leningen via het heffen van rente te verstrekken. Hieronder is de steeds maar oplopende klok van The Economist te vinden van de wereldwijde staatsschulden gezamenlijk van alle landen, waarbij politici en politieke partijen vaak de illussie hebben, dat via bezuinigingen deze verlaagd kunnen worden, maar dat is de laatste honderden jaren nooit gebeurt, aangezien het bijna onmogelijk lijkt door het gehanteerde systeem;

 

Meer informatie hierover via de volgende links te vinden;
Beursbox.nl—>hoeveel geld is er?

CNBC.com——>The World Biggest Debtor Nations!

Nieuwgeld.eu

De Gouden Standaard (economie)

Eurostaete.eu oplossing voor het bankensysteem

Eurostaete.eu analyse “Geld uit het niets”

4. Netherlands: 367%

External debt (as % of GDP): 367%

Gross external debt: $2.590 trillion
2011 GDP (est.): $705.7 billion

External debt per capita: $154,820

 

<mce:noscript<!–Finance widget to work

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>