Correspondentie vorderingen in schandaal onrechtmatige daden en voorlopig pensioen klokkenluider Lensink i.v.m. fail CBDC

Utrecht, zondag 8 september 2024

Bureau Geneesheer-directeur Fivoor en casemanagers
Postbus 743
3160 AC Rhoon

Betreft: herziening beëindigen van uw / de zorgmachtiging, overplaatsingsverzoek naar vrijwillige vrijblijvende behandeling door mij gekozen psychiaters BPN/ERC en zogenaamde behandeling

Geachte Geneesheer-directeur Ten Noever De Brauw en casemanagers,

herziening of hernieuwd verzoek tot beëindigen van uw / de zorgmachtiging

Ik wil bij deze in de eerste plaats een herziening of desnoods nieuw verzoek tot het beëindigen van uw / de zorgmachtiging doen, aangezien de informatie in de brief van geneesheer-directeur Ten Noever niet klopt. Ten eerste wordt er geciteerd uit de leugenachtige ontslagbrief van Bob van der Laan van de Van der Hoeven Kliniek, waarbij ik al bij het aantreden van zogenaamd psychiater R. Veltkamp heb aangegeven, dat er 78 feitelijke onjuistheden in staan en nog zeer veel discutabele zaken onderstreept door mij zijn. Ik heb de verbeterde brief met fouten in het dossier laten stoppen bij Fivoor en andere organisaties.
Echter heeft Bob van der Laan deze valse reden van opname weer copy paste gedaan van een andere bron en mij is onbekend wie. Is dit de valse wijkagent, Team Dreigingsmanagement, een psychiater of wie is dit?

(Gedeelte gecensureerd vanwege privacy)

Voor zover de problemen waren, kwam dat door de dynamiek van valse aantijgingen, inzake het onrechtmatige recherche onderzoek van het overlijden van mijn moeder in Duitsland op 28 april 2008 in Duitsland, door depressiviteit in de overgang en de fysieke mishandeling ernstig van mijn persoon in september 2008 door Marcel Lensink. Hiervan is in november 2008 aangifte gedaan bij politie Winterswijk. Op een zonnige maandagmiddag heeft verder mijn moeder plotseling voor iedereen zelfdoding gepleegd, terwijl ze vrijdag ervoor nog met overgang klachten naar de huisarts is geweest.

Voor zover ik de politie heb gebeld met verhalen over misstanden, kwam dit door politie en justitie grotendeels zelf en was dit slechts gematigd en proportioneel en zeker niet veel in de nacht. Voor zover dit wel in de nacht was, had dit onder meer te maken met mijn avond- en nachtwerk bij HSF en met het feit, dat de politie 24 uur per dag bereikbaar is. Zo zijn mij beloften gedaan en niet nagekomen. Verder is er een onterechte boete opgelegd voor het overtreden van een gebiedsverbod voor de Landing van Willem I in Scheveningen en Den Haag en deze is als onrechtmatig aangemerkt door de bezwaarschriftencommissie van Den Haag. Echter moest ik de boete met verhoging als nog betalen op een gegeven moment met dreiging van gerechtelijke procedures en een deurwaarder en ik moest de politie bellen bij vragen stond op het formulier. Ook heeft Warner Ten Kate in een uitzending rond het Limburgse prostitutie zaak opgeroepen, als je iets weet, bel dan de politie en dat heb ik vervolgens gedaan in de vermissing van Manuel Schadwald, gezocht door de LKA Polizei in Berlijn en verdwenen in Nederland.

Graag wil ik weten, welke toenmende escalaties er waren in de thuissituatie met mijn vader en hoe hij en de politie dit zelf hebben uitgelokt. Waarom was er immers continu contact tussen valse wijkagent Willem Saris en mijn vader en via via weer met Team Dreigingsmanagement van de Politie in Den Haag vanaf mijn terechte vrijlating in juli 2012, februari 2013 en verder april 2013? Er was slechts sprake van een moment en daarover heb ik mij nooit echt uitgelaten en dat rechtvaardigt geen 8 jaar detentie achtige omstandigheden in de GGZ. Ook is er geen geweld van mij naar mijn broertje Marcel Lensink gegaan, maar andersom. Bovendien wat deed hij bij het huis, waar ik hem drie keer heb gevorderd weg te gaan, terwijl hij daar niet woont. Dit is dus wederom een verdraaiing van de feiten.

Graag wil ik ook weten, welke impact ik dan had met de buren van mijn vader, wat ik daar nu nog mee te maken heb en op welke wijze zij zelf oorzaak van de problemen waren, zoals een NSB-buurvrouw, die zelfdodingen in haar familie probeerde te verdoezelen, als ook een NSB verleden van haar vader in Neede, waar hij vijf jaar gevangenis straf voor zou hebben gehad, naar ik heb vernomen en die leugenachtig heeft verklaart. Ik woon verder niet meer in het kerkdorp Meddo, dus dit is niet meer van toepassing, net als bijna al deze zaken uit het verleden. Ik heb door te verhuizen afstand genomen van een schadelijk deel van mijn vroegere omgeving door bepaalde trieste en soms kwaardaardige toestanden, die buiten mij grotendeels omvallen.

Verder heeft u het in de doelmatigheid van de zorg over mijn klachten. Ik heb ten eerste geen psychiatrische klachten en voor zover ze er waren, zijn ze vandaag grotendeels opgelost. Ik zal daar later op in gaan.
Ook de subsidiariteit klopt niet. Zoals al in de vorige brief aangegeven, wil ik eventueel wel vrijwillig in behandeling bij mij gekozen behandelaars vrijblijvend. Ik zal hier tevens een overplaatsingsverzoek voor doen, mocht er geen einde aan mijn zorgmachtiging komen op zeer korte termijn na deze herziening of hernieuwd verzoek tot einde zorgmachtiging.
Ook de proportionaliteit klopt niet. Er zijn geen ernstige nadelen voor mij of mijn omgeving, als mijn vrijheden gewaarborgd blijven en na vandaag lijkt dat voorlopig het geval.
Dan vervolgens verwijst u naar mijn complete verzoekschrift voor een einde van mijn zorgmachtiging. De lezer moet er maar vanuit gaan, dat dit een stoornis is, zonder dan feitelijk te beargumenteren wat er niet klopt. Ik zou bijvoorbeeld kunnen verwijzen voor de juistheid van mijn argumenten naar het jaarverslag van de klachtencommissie van Fivoor, de jaarverslagen van Fivoor, alle klachten en behandelde klachten bij Fivoor en andere GGZ organisaties en verder naar volgende bronnen:

https://pateo.nl/HTML/NL/Meer/De_O_Show008.htm

https://www.bnnvara.nl/…/adhd-is-geen-ziekte-maar-gedrag

Hiermee komt uw argumentatie compleet te vervallen en dan verwijs ik ook nog naar onderstaande met betrekking tot de onjuistheid van uw argumenten en mening.
Verzoek tot overplaatsing / vrijwillige behandeling vrijblijvend bij en/of met BPN en/of ERC en/of Bram Bakker en/of Dirk de Wachter en/of Jos Dross en/of Jim van Os. Mocht mijn herziening verzoek of hernieuwd verzoek tot einde zorgmachting niet worden toegewezen, dan is mijn tweede verzoek officieel nu om overplaatsing van Fivoor naar mij betrouwbare organisaties en betrouwbaardere psychiaters vrijwillig en vrijblijvend, zoals het BPN en/of ERC en/of gestopt voormalig deskundig mij persoonlijk bekend psychiater Bram Bakker, Belgisch psychiater Dirk De Wachter en de aan ERC en BPN in verband met de herstelbeweging verbonden psychiaters Jos Droes en/of Jim van Os en ervaringsdeskundige M.K.. Ik wil dan dat de financiering van Menzis in tact blijft om dit eventueel te bekostigen en dit is veel nuttiger en beter dan Fivoor. Daarmee kan ik de herstelbeweging steunen en zij mij in mijn herstel en kunnen we ontdekken welke schade mij eventueel onterecht is aangedaan door onderzoek, mede met betrouwbare artsen. Ik wil zo snel als mogelijk is bij een of allemaal vrijwillig in een soort van behandeling met gesprekstherapie en overleg gaan.

3. Aankondiging van mijn pensioen na bevindingen van vandaag en verdere zaken zogenaamde behandeling m.b.t. afhandeling Fivoor
Bij deze wil ik een directe aankondiging van mijn pensioen doen na de bevindingen uit onderzoek van vandaag. Dit pensioen gaat gedeeltelijk in per vandaag en verder wacht ik de oplossingen van de juridische trajecten, zoals overplaatsing, hernieuwd verzoek of herziening einde zorgmachtiging nog af, als ook de forse schadevergoeding verzoeken en mijn klachten en opvolgende procedures. Er is mij namelijk nieuwe informatie binnen gekomen. De Central Bank Digital Currency, kan namelijk volgens betrouwbare bronnen en GPT Chat helemaal niet uitgerold worden, zeker niet wereldwijd, door onder meer het energiegebruik en andere zaken. Daarmee zijn mijn grootste problemen opgelost en kan ik nu na vandaag met pensioen. Dit pensioen gaat per direct in, voor zover dat mogelijk is en ook zo snel als mogelijk is op alle onderdelen, waar dat nu nog niet mogelijk is.
Het volgende is mij namelijk vandaag mede gedeeld door een expert:
Als CBDC blockchain bound word gaat het niet werken
Er zijn niet genoeg IT’ers en energie bedrijven om die infra veilig en online te houden
Bitcoin alleen slurpt voldoende energie wat een klein land consumeert.

https://crypto.com/bitcoin/bitcoin-energy-consumption

Dit wordt en werd vervolgens bevestig door GPT Chat, zie onderaan deze brief. De verdere problemen, zoals sociaal-demografische issues en andere problematische criminele en corruptie zaken zijn voorlopig niet (echt) meer mijn probleem, maar ik denk wel die van sommige van jullie en de medewerkers van Fivoor in de (nabije of verdere) toekomst en die van de samenleving. Het probleem met de multimiljardairs is hiermee voorlopig opgelost, want het fiduciair geldsysteem is naar mijn mening op termijn niet houdbaar. Daarom wil ik mijn zaken m.b.t. Fivoor afhandelen en een einde z.s.m. aan de zogenaamde behandeling en zorgmachtiging maken. K. de Groot heeft voor aanstaande dinsdag 10 september de laatste afspraak gemaakt, maar is zelf (maar wel) op vakantie gegaan. Afgelopen vrijdag is mijn fietsband lek geraakt en bovendien moet ik vanwege langdurige onderbuik klachten dinsdag ook naar de huisarts voor onderzoek met een Lister begeleider na het maken en bespreken van afspraken met Lister en de huisarts.
Daarom ga ik er vanuit, dat aanstaande dinsdag door al deze verzoeken, het feit dat mijn fiets kapot is en ik naar de huisarts moet, vanwege langdurige maagproblemen en mijn pensioen de afspraak niet meer door gaat. Mocht de afspraak aanstaande dinsdag met casemanagers van Fivoor toch nog juridisch stand houden, dan wil ik dat er een huisbezoek in Utrecht wordt gepland tussen 14 uur en 15 uur, waarbij R. Veltkamp niet aanwezig is en dat dan al mijn behandelplannen in ieder geval vanaf november 2021 plus het resterende deel van het complete dossier in een envelop worden mee genomen door desbetreffende casemanager van Fivoor, zodat er een definitief einde komt aan de onnodige en zeer dure zogenaamde behandeling van Fivoor. Eerdere afspraken zijn al gemaakt, dat verpleegkundigen, psychiaters en medewerkers van Fivoor, die tot dwangmedicatie adviseren of verstrekken niet welkom zijn in mijn huis van Lister. Ook wil ik als nog een overzicht van de vakantiefondsen die K. de Groot heeft benaderd met duidelijk te herleiden organisaties en hoe dit eventueel anders gefinancierd en geregeld kan worden.
In afwachting van toekenning van al deze rechten en vrijheden, verblijf ik,
Erwin Lensink

Gerrit Willem (Erwin) Lensink
Utrecht
Utrecht, zondag 8 september 2024
Bureau Geneesheer-directeur Fivoor en casemanagers en klachtencommissie Fivoor
Postbus 743
3160 AC Rhoon
Betreft: Primair herziening beëindigen van uw / de zorgmachtiging, Secundair overplaatsingsverzoek naar vrijwillige vrijblijvende behandeling door mij gekozen psychiaters BPN/ERC en Tertair vervolg en einde zogenaamde behandeling / aanvulling wegens gecompromiteerde geneesheer-directeur Chefren Ten Noever de Brauwe voor overplaatsing en/of vrijwillige behandeling, extra klacht tegen geneesheer-directeur
Geachte geneesheer-directeur, Raad van Bestuur en Raad van Toezicht van Fivoor en klachtencommissie,
Ik heb nog een aanvulling op mijn eerdere verzoeken van vandaag. Mocht Geneesheer-directeur Chefren Ten Noever de Brauwe wederom niet aan mijn verzoeken dringend voldoen en een forse schadevergoeding geven in verband met overige daders voor mijn politieke gevangenschap, die al voorbij is, zoals met of van onder meer de Staat, politie, justitie en aangeklaagde psychiatrische organisaties als de GGNet, de Van der Hoeven Kliniek, Parnassia, Oostvaarderskliniek en Fivoor, dan wil ik bij deze een extra klacht indienen bij de klachtencommissie van Fivoor, die direct doorgestuurd kan worden naar de Raad van Bestuur en de Raad van Toezicht van Fivoor, als ook de Minister van VWS en de Minister van BZK. In verband met mijn overplaatsingsverzoek en/of verzoek tot vrijwillige behandeling bij het BPN en/of ERC en/of eerder genoemde deskundige psychiaters als B. Bakker, J. Droes, J. van Os en D. De Wachter, doe ik dit verzoek tevens nu geneesheer-directeur Chefren Ten Noever De Brauwe gecompromiteerd blijkt te zijn en belangen in mijn zaak van politieke gevangenschap heeft of heeft gehad, gezien het verleden en heden van zijn (verre) (onder meer adellijke) familie De Brauwe. Hieruit blijkt (gedeeltelijk) (forse) corruptie.
Het is namelijk zo, dat ik in 2014 lijsttrekker in de gemeente Nijmegen was uit protest tijdens de gemeenteraadsverkiezingen voor de Piratenpartij. Stichting Brein, vertegenwoordigd door het grootste advocatenkantoor van Nederland, De Brauw Blackstone met partner Harro Knijff heeft langere tijd een heel duur en belangrijk conflict gehad met de Piratenpartij over meerdere jaren over de Pirate Bay. Deze zaak is ook in andere landen met de Piratenpartij gestreden. Ik verwijs hier naar een link, waarbij met zoekacties veel meer informatie te vinden is als bewijs op deze website:

https://piratenpartij.nl/brein-wint-democratie-verliest/

Ook de internationale oprichter van de Piratenpartij heeft zich over de zaak uitgelaten en dat er corruptie in het spel was, zie hier onder meer een reactie van Rick Falkvinge van de Internationale Piratenpartij:

https://falkvinge.net/…/dutch-judge-who-ordered-pirate…/

Nu blijkt echter, dat advocatenkantoor De Brauw Blackstone is opgericht door een lid van de adellijke familie De Brauw, die weer (verre en bekende) familie is van de familie Ten Noever de Brauw. Er zijn relatief weinig familieleden van de Brauw, laat staan van Ten Noever de Brauw in Nederland. Uit deze link is het eerste bewijs, dat de familie compleet en zeker geneesheer-directeur Chefren ten Noever de Brauw m.b.t. mijn persoon en de Piratenpartij, als ook de belangen van de Brauw Blackstone en de familie De Brauw gecompromiteerd is en niet onafhankelijk kan opereren mijn in ziens in mijn zaken of die van de Piratenpartij of haar (voormalig) leden:

https://nl.wikipedia.org/wiki/De_Brauw

Uit gegevens van de website van onder meer het bestuur van de familie De Brauw en Ten Noever de Brauw blijken er nog contacten te zijn de afgelopen jaren, zie ook deze link:

https://stichtingfamiliedebrauw.nl/bestuur/

Het zal me niks verbazen, als Chefren Ten Noever de Brauwe en/of familieleden nog op een of meerdere foto`s staan op hun eigen website via deze link:

https://stichtingfamiliedebrauw.nl/familiedag/

Hier heeft Chefren Ten Noever aan de telefoon dus (gedeeltelijk) tegen mij over gelogen, net zo als hij de hele zaak met Emiel van Lith (Fivoor), bijvoorbeeld de ontslagbrief van Bob van der Laan (Van der Hoeven Kliniek) en andere corrupte stake holders bij elkaar liegt in documenten en bewijsmateriaal.
Verder zijn er ook nog diverse corrupte en criminele verbindingen tussen de familie De Brauw, advocatenkantoor De Brauw Blackstone, familie Ten Noever de Brauw en Chefren Ten Noever de Brauw, in heden en verleden met Joris Demmink, Beatrix en Prins Claus, Harro Knijff, de rechterlijke macht en justitie, waarover Chefren Ten Noever het beste naar eerlijke waarheid kan verklaren en als hij dat niet eens weet of alsof hij doet alsof hij dat niet weet, dan gaat hij dat voorlopig maar zelf uit zoeken en verantwoording afleggen aan bevoegde, verantwoordelijke en betrokken organisaties en mogelijk al zijn (voormalig) GGZ slachtoffers en Fivoor medewerkers. Eventueel kan een ieder hierop door rechercheren na dit aanvullende verzoek en informatie. Dit gaat zelfs aan de woning van de Riouwstraat 13 in Den Haag aan toe van Joris Demmink en familie De Brauw, die weer gelieerd is aan Chefren Ten Noever de Brauw. Ik verwijs tevens naar openbare informatie van andere bekende klokkenluiders, nu ik (bijna of) met pensioen ga, gezien het feit, dat de bankiers- en miljardairs elite met CBDC in ieder geval voorlopig wereldwijd geen (complete) fascistische dictatuur kan doordrukken, vanwege onder meer fysieke wetten van de natuur en natuurlijke orde en wellicht is of zijn er ook een hogere macht(en) in het spel.
Gaarne zie ik dan ook al mijn verzoeken, in eerst instantie voor einde zorgmachtiging en anders vrijwillige behandeling bij genoemde personen en organisaties en klachten voor schadevergoeding en rehabilitatie gehonoreerd. De rest van het onderzoek laat ik over aan de bevolking, de politieke partijen, klokkenluiders, de Staten-Generaal en verantwoordelijke instanties. Hoogachtend,
Erwin Lensink

Onderwerp: Verzoek einde zorgmachtiging en klachten schadevergoeding tegen Fivoor (criminele kwakzalverij), contact met Ministers VWS en BZK, contact met artsen als Jos Droess, Bram Bakker, Dirk de Wachter en Jim van Os
Geachte allen,
Allereerst verzoek ik zogenaamd geneesheer-directeur Chefren Ten Noever aanstaande donderdag tussen 9 uur en uiterlijk 15 uur, omdat ik niet eerder deze week kan telefonisch contact met mij op te nemen op telefoonnummer 06 om mijn nadere vorderingen te horen inzake einde zorgmachtiging en mijn klachten bij de klachtencommissie m.b.t. schadevergoeding en andere klachten, rondom mijn schandalige langdurige politieke gevangenschap. Ik begrijp uit onderstaand stuk van notabene Fivoor zelf, dat de Minister van Justitie het verzoek moet toe stemmen en daarom wil ik dat er contact wordt gezocht door de geneesheer-directeur van Fivoor ook met de huidig Minister VWS (die gaat tenminste ook over de schandalige kwakzalverij van de GGZ) en de huidig Minister BZK, die beide, evenals de huidige VVD Minister van Financien (i.v.m. de mogelijke invoering van CBDC – digitale euro) ook over mijn zaken gaan en in wie ik voorlopig meer vertrouwen heb: https://www.fivoor.nl/…/beeindiging-van-zorgmachtiging…
Ik heb namelijk weinig vertrouwen in de VVD-Ministers in de regering, dus ook zeker in VVD Minister van Justitie. Vervolgens wil ik persoonlijk contact met deze ministers van in ieder geval VWS en BZK en eventueel met BBB, NSC en PVV politici en besturen.
Verder zie ik, dat er eventueel een nieuw psychiatrisch onderzoek moet komen. Dan is mijn tegeneis, dat zowel voormalig psychiater Bram Bakker, eventueel Jim van Os, eventueel psychiater Jos Dross en desnoods psychiater Dirk De Wachter allen geregeld worden met een live interview en onderzoek met een camera, als dat niet zonder zogenaamd onderzoek van een zogenaamd psychiater kan. In andere (corrupte) psychiaters en kwakzalvers heb ik geen vertrouwen en geen interesse.
Verder wil ik dat de klachtencommissie al mijn klachten in behandeling neemt en gegrond verklaart.
Dan heb ik nog een mededeling aan K. de Groot en W. Olij. Jullie hebben mij de belofte gedaan om het overzicht van fondsen toe te sturen per mail. Ondertussen hoor ik nu al bijna een week weer niks en daarvoor ook al een maand niks van W. Olij of zelfs twee maanden en een vaag bericht van K. De Groot, waarbij ze behalve een Leger des Heils hotel op de Veluwe geen goede duidelijkheid geeft welke fondsen ze heeft benaderd. Voor W. Olij, die zegt zeer hard te werken, is het blijkbaar te moeilijk een mail met tekst en uitleg te sturen met een bijlage van fondsen in zeker vijf weken tijd. Dan wil ik weleens weten, wat hij de hele werkweek doet, behalve het beschadigen van mensen en daar geld op verdienen?
Voor K. de Groot is de komende tijd wel weer een vakantie geregeld en voor mij al veertien tot zestien jaren niet. Hoe hypocriet kan je zijn? En dan moet het slopen van mijn persoon volgens zowel W. Olij en K. de Groot ook nog op een prettige wijze gebeuren?
Ik wil verder weten, hoe de zaken met de Staat, de regering en de schandalige GGZ en onrechtmatige zorgmachtiging nu opgelost en geregeld gaan worden? Ik heb geen zin in gesprekken met enkel zogenaamd FACT casemanager W. Olij en/of zogenaamd psychiater R. Veltkamp en in plaats daarvan wil ik met andere organisaties en (politieke) personen in contact komen en mij eventueel in behandeling stellen bij artsen en genoemde psychiaters, zoals Bram Bakker, Jos Droess, Jim van Os en Dirk de Wachter om te bekijken welke schade aan lichaam en geest mij is aangedaan.
En dan als laatste, jullie mogen met jullie verdienmodel van tussen de 2500 euro netto en 10.000 euro netto per maand wel denken, dat jullie vrijheid en rijkdom gewaarborgd is, maar ga er maar vanuit, zelfs al kom je uit het lagere adellijke geslacht Ten Noever de Brauwe, dat dat niet het geval zal zijn met de komst van de CBDC en/of digitale euro en andere (corrupte) zaken. Ik zie de reactie in de vorm van contact met genoemde personen, documenten en het einde van mijn idioot schandalige zorgmachtiging en een forse schadevergoeding door allerlei organisaties en de Staat, graag tegemoet.
Erwin Lensink
Ruurd J Bosker
8 מרץ 2023 ·
Gedeeld:
Een Snappie bericht
Het wil maar niet doordringen bij de meeste mensen wat er aan komt dus hier in Jip en janneke taal ‍♀️
Lees dit eens GOED door, misschien dat je dan eindelijk eens gaat nadenken en niet meer alles als
com plot theo rie wegzet‍♀️

China loopt voorop met
C B D C systeem en wat ik al eerder heb gezegd, komt nu uit….., dit is wat Maxima nu overal verkondigt. Maar ook waar de uitgewerkte wetsvoorstellen op E U niveau voor klaar liggen en waar de financieringen reeds rond zijn ✅
Je leest het goed… met
C B D C’s krijgt je geld een vervaldatum én wordt het programmeerbaar‼️ Dát is de manier waarop het ontwikkeld is. En is de opmars naar een sociaal krediet systeem… met een persoonsgebonden carbon/CO2-budget…
Je digitale geld is op de bank voor maar een bepaalde periode wat waard en als je het voor die tijd niet hebt uitgegeven dan is het niet meer geldig. Én de overheid kan bepalen waar je jouw digitale geld wel of niet aan uit mag geven, tbv het klimaat of je gezondheid bijvoorbeeld
Het excuus is dat men zo de economie op gang wil helpen. De waarheid is dat men simpelweg niet meer kan sparen en volledig onder controle staat van de overheid, want zij bepalen volledig waar, wanneer, hoe en aan wat je het mag uitgeven. Tevens hebben ze controle op wat je kunt sparen aangezien men kan berekenen hoe lang het duurt om met jouw salaris iets te kunnen kopen… Zo kan men voorkomen dat jij bijv. een auto kan kopen, omdat je spaargeld is verlopen ☹️ Of dat je jouw kinderen & kleinkinderen wat vermogen wilt nalaten na overlijden, ook dat is dan niet meer mogelijk
Men zal je erin luizen door je bijvoorbeeld de eerste C B D C’s gratis te geven als een soort basisinkomen. Jij zal mensen die je al jaren waarschuwen weer wappies gaan noemen…. totdat de switch overgaat en de overheid zijn ware aard laat zien…stapje voor stapje
Men lost zo het verschil tussen rijk en arm op en de rijken zullen totaal geen last hiervan ondervinden, want voor hun gelden namelijk andere regels
Het digitale geld is programmeerbaar‼️, dus de macht kan zo met een druk op de knop worden verdeeld. Zet jij bijvoorbeeld iets op social media wat de overheid niet bevalt dan kun je niks kopen. Rijd je te veel auto dan mag je niet tanken of geen vlees kopen Heb je te lang gedouched, dan helaas niet met het vliegtuig op vakantie. Heb je te lang je spaargeld op je rekening dan verloopt dit na “x” periode Vaccinaties niet gehaald? dan word je gehele bankrekening automatisch geblokkeerd.
“Huh hoe bedoel je dat laatste nu? Dat met die vaccinaties?”… Zoals op de G20 laatst is besproken, wil men
C B D C’s koppelen aan een gezondheidspaspoort. In dit paspoort komen al jouw medische gegevens te staan. Ook al weten we nu dat we elkaar gewoon kunnen besmetten en ziek worden, ook al ben je gevaccineerd dat weerhoudt men er niet van deze plannen door te drukken. Het volk heeft laten zien makkelijk over te halen te zijn en deze macht geeft men niet meer zomaar terug ‍♀️.
Maar anyway … alles wordt aan elkaar gekoppeld en
C B D C’s zijn de laatste dolksteek om je letterlijk vrijwillig van je vrijheid te beroven☝️.
Vergeet niet dat geen enkele volksvertegenwoordiger hier nog over heeft gesproken. Deze discussie is pas op 23 november begonnen in de Kamer. Dat is puur voor de show, want op de achtergrond is alles allang bepaald en zijn banken en overheden al in een vergevorderd stadium ✅
China gaf het grote voorbeeld en delegaties van over de hele wereld gaan al een aantal jaar naar China om te kijken hoe ze dit ook kunnen invoeren in Europa.
C B D C’s staat gelijk aan een social credit systeem. Je persoonlijke voetafdruk die overal en bij iedereen bekend is
Ben je bij de dokter geweest en heb je een snotneus en ga je toch boodschappen doen dan staan over 10 minuten handhavers voor de deur die een melding hebben gehad dat jij net iets hebt gekocht op een plek waar dat niet mocht want je hebt een snotneus…
Veel van jullie zullen dan nog steeds niet zien dat je vrijheid is afgepakt en zullen roepen dat het een goede zaak is dat dit zo wordt gedaan
Totdat jezelf een keer per ongeluk door rood rijdt en je geld op je rekening net is verlopen, zodat de boete niet direct via
C B D C’s kan worden afgeschreven. Je gaat rijden en wilt tanken en vervolgens niet mag tanken, omdat je je boete nog moet betalen. Dan is het opeens oneerlijk .
Ook weet men wat je koopt en wanneer… men weet eigenlijk op den duur precies wat je in huis hebt staan en waar en wanneer je het weer verkocht hebt aan een ander .
Dit is nog niks en er zijn nog zat voorbeelden te verzinnen … En nee dit is geen ver van mijn bed show… Dit is wat nu speelt.
Een grote test van 12 weken met
C B D C’s is reeds in Amerika begonnen voor de digitale Dollar. Alle grote financiële instellingen doen daar aan mee ✅
Cash geld wordt in de ban gedaan en dat zie je nu al, omdat in Europa nu steeds meer regels komen hoeveel cash geld je thuis mag hebben en met hoeveel je nog in 1x mag betalen. Dit zal steeds minder worden totdat cash geld helemaal weg is.
De reden hiervoor is dat zolang er cash geld is banken gaan omvallen wanneer iedereen zijn geld wilt opnemen ‍♀️. Als alles CBDC’s zijn en er geen cash geld meer is, kan een bank NOOIT meer omvallen, want jij kunt je geld niet opnemen en alleen maar online gebruiken‍♀️.
En de CBDC invoeren naast cash geld, lijkt onwaarschijnlijk aangezien dat neerkomt op nog meer extra geld bijdrukken, waardoor de inflatie nog heel veel verder zal toenemen met alle koopkrachtdalingen van dien.
Het is de laatste zet in een groot schaakspel waarbij alles bij elkaar komt: klimaat, vaccinaties, geld, privacy en bewegingsvrijheid
Of je nu rijk bent of arm… als je niet onderdeel van het clubje bent, wordt je de dupe van dit systeem. En er is geen eenvoudige weg terug…
En zelfs na deze post zul je morgen het meeste alweer vergeten zijn‍♀️. Je kinderen zullen opgroeien in een wereld waar sparen iets was uit een verleden tijdperk . Op de G20 werd dit ook benoemd…. maar men wil het blijkbaar liever niet weten ‍♀️
Het is niet 5 voor 12 … het is kwart over 1 ‼️… we zitten er al middenin en als we dit met z’n allen gaan accepteren, zijn we allemaal de dupe van ongekozen Europese “leiders” die de macht simpelweg in handen hebben genomen..en jij het zomaar liet gebeuren
Kopiëren en plakken is het beste ivm het onderdrukken vh bericht, heb ik ook gedaan.

Utrecht, 27 augustus 2024
Klachtencommissie Fivoor / Rechtbank Utrecht
Hofhoek 7
3176 PD Poortugal
Betreft: klacht schadevergoeding GGNet, Van der Hoeven Kliniek, Staat en Fivoor en andere corrupte organisaties
Geachte heer / mevrouw,
Bij deze wil ik mijn eis tot schadevergoeding onderbouwen, vanwege onrechtmatige daad of daden door de Staat (politie Winterswijk en justitie in Arnhem/Zutphen/Den Haag/Utrecht) en psychiatrische malafide kwakzalverij organisaties, die oplichting bedrijven, zoals GGNet (Gelderland), Van der Hoeven Kliniek (Utrecht), Fivoor (Utrecht), Oostvaarderskliniek (Almere), NIFPP en Pieter Baan Centrum (Utrecht).
Het gaat om minstens de volgende drie onrechtmatige daden, waarvoor ik geheel of gedeeltelijk schadevergoeding eis, omdat ik in politieke gevangenschap al circa zestien jaren verkeer:
Het valse recherche onderzoek onder leiding van de zelfbenoemde Jan Koeslag van de politie Noord-Oost Gelderland, team Achterhoek Oost (Winterswijk) in het kader van de plotselinge zelfdoding van mijn moeder op 28 april 2008 in Lunten, Nord Rhein Westfalen in Duitsland, waar Nederland geen eens jurisdictie heeft, laat staan voor een vals onrechtmatig onderzoek. Mijn moeder is plotseling overleden door depressie in de overgang.
Het mij een inrichting en de psychiatrie in rommelen, in in dit geval GGNet in Warnsveld, vanaf in ieder geval 5 februari 2009 (aanmeldformulier wijkagent Mennolt Spijkstra aan psycholoog Bert Tuinman van GGNet) via uitlokking via mijn broertjes en met de leugen, dat ik had bedreigd en ruiten had ingegooid met een valse verklaring van rechter Strens-Meulemeester, zonder inzage in het valse proces-verbaal en de valse geneeskundige verklaring op of omstreeks 1 juli 2009.
Het mij wederom een inrichting en de psychiatrie in rommelen, vanaf 20 september 2010 (het waxinelichthouder protest tegen de Gouden Koets in Den Haag) met behulp van valse wijkagent Willem Saris, het opzetten van mijn eigen familie tegen mij, het uitlokken van valse aanklachten en het opzetten van een vals uitgelokt plan via Team Dreigingsmanagement, wat is gelukt sinds 2015/2016, zie daarvoor bijgevoegde documenten met schatting van schade.
Hoogachtend,
Gerrit Willem (Erwin) Lensink

Utrecht, 27 augustus 2024
Fivoor
Afdeling Bureau Geneesheer-directeur, ter attentie van de geneesheer-directeur m.b.t. overtreding complete wet, corruptie en politieke detentie van een klokkenluider
Kijvelandsekade 1
3172 AB Poortugal
Onderwerp: verzoek tot beeindiging zorgmachtiging zonder voorwaarden en met schadevergoeding m.b.t. overtreding complete wet, corruptie en politieke detentie van een klokkenluider
Geachte heer / mevrouw / geneesheer-directeur (waarschijnlijk heer Ten Noever),
Bij deze verzoek ik om onmiddelijk beeindiging van mijn zogenaamde schandalige behandeling en de zorgmachtiging, nu de heer Emiel van Lith al een tijd is gestopt met zijn corrupte leugenachtige wanpraktijken en nog ergere criminele zaken is gaan doen bij kinderen en deze levenslang in de problemen gaat brengen. Volgens de wetten, waarvoor jullie corrupte voorgangers en collega`s gelobbyd hebben mogen jullie alles en hebben wij in theorie als slachtoffers ook nog wat rechten, maar in de praktijk niet en zijn wij overgeleverd aan jullie schandalige grillen en dat noemen jullie behandeling. Dat is echter facisme, chantage, onderdrukking en onnodige dwang, waarbij jullie mensen voor het leven duperen en ongelukkig maken.
Ik heb jullie jaarverslag doorgenomen en er zijn niet voor niets zoveel suicides per jaar. Het aantal incidenten op het aantal van circa 8000 clienten valt in het niet en is geen rechtvaardiging of nauwelijks voor jullie criminele gedrag en overbodige schadelijke behandelingen met extreem gevaarlijke vergif en drugs, hetgeen jullie medicatie of dwangmedicatie noemen. Ook jullie bemoeizorg slaat nergens op en zou aangemerkt worden normaal als stalking en belaging en overtreding van nog ergere wetten. Ik heb deze week een huisbezoek gehad, waarbij er geen behandelplannen en overzichten van vakantiefondsen, ondanks afspraken zijn gegeven en verder, wordt ik wel gestigmatiseerd, gemarginaliseerd en gediscrimineerd. Ook wisten de twee begeleiders mij niet uit te leggen, wat ze aan het doen waren, waarom en wat ze van mij wilden, anders dat ze mij monitoren en kijken of het goed met mij gaat. Echter kan ik dat ten eerste zelf en eventueel mocht dat niet lukken, dan kunnen andere mensen dat beter, want die zijn wel integer, eerlijker en niet corrupt. Aangezien ik HBO opleidingen heb gedaan op het gebied van economie, waar jullie de ballen verstand van hebben en de zaken rondom de Stichting Bilderberg Meetings, oorlogen en vooral de mogelijke invoering van Central Bank Digital Currency, verzoek ik met onmiddelijk beindiging van de zorgmachting, die totaal overbodig is en was, te mogen, aan rehabilitatie te doen en onmiddelijk excuses aan mij aan te bieden. Ook wil ik onderhandelen en rechtszaken voeren over onmiddelijke schadevergoeding door de onrechtmatige Staat, politie en justitie, als ook psychiatrische organisaties als GGNet, Van der Hoeven Kliniek, Oostvaarderskliniek en Fivoor, die donders goed weten tot in de hoogste regionen, dat ik een politiek vertegenwoordiger, activist en klokkenluider ben op bijvoorbeeld de Nationale DNA Databank en de Koninklijke Familie en hun onrechtmatige macht, rijkdom en status op basis van de Grondwet.
Immers was volgens sommige bronnen Juliana een adoptiekind en Wilhelmina een buitenechtelijk kind van de heer SMS de Ranitz. Dit is met mijn aanklacht van 14 april 2010 voldoende voor een strafrechterlijk onderzoek, waarbij ik als republikein met mijn vele medestanders en zeker de helft van de Nederlandse bevolking de discussie eens echt kunnen beginnen over erfopvolging en het nut en de eerlijkheid daarvan. Bij jullie psychiatrische organisaties en ook in gevangenissen komt voornamelijk het klootjesvolk en mensen van de middenstand, zoals ik en die worden misbruikt als verdienmodel en jarenlang gechanteerd, gediscrimineerd, gestigmatiseerd, gemarginaliseerd en die moeten leven in armoede. Dit is klassejustitie en two tier policing. Ondertussen doet jullie personeel hele zogenaamde werkdagen waar ze zelf zin in hebben en helpen ze nauwelijks. Ze hebben dan ook het verkeerde idee, dat wij er zijn voor hun en al hun opdrachten moeten uitvoeren en zij er niet zijn voor ons, terwijl zij betaald krijgen. Verder is met jong en onervaren personeel ook de vraag, wie behandeld nu precies wie. Ik wil voor mijn werkzaamheden dan ook betaald worden met een schadevergoeding, zodat ik goed kan leven, een huis kan kopen eventueel en op vakantie kan. Graag procedeer ik hier verder over. Het kan zijn, dat ik dit verzoekschrift en mijn klachten nog nader aanvul. Ook de klachtencommissie is totaal corrupt en van de meer dan 400 ernstige klachten per jaar, terwijl velen niet eens op de hoogte zijn van de klachtencommissie en niet in staat zijn klachten in te dienen, worden er slechts minder dan 20 gegrond verklaart. Dit is schandalig. Ik wil ook een onafhankelijk onderzoek naar mijn dossier, door mij bepaalde personen met mijn evaluatie en reactie daarop. Hoogachtend,
Erwin Lensink
Gerrit Willem (Erwin) Lensink

Beste Alex Kordes,

Helaas deden de printers het niet voorafgaande aan het overleg met de teamleider van Team Dreigingsmanagement en Bureau Veiligheid, Integriteit en Klachten, maar ik heb volgende vorderingen neergelegd, zowel in het gesprek in Utrecht Politiebureau Kanaleneiland, waarin ik mijn vrijheden en rechten heb opgeeist, als ook via een mail voorafgaande aan het overleg en naar de genoemde organisaties binnen de politie.

Er zijn al onderzoeken bezig, echter niet met en of door een overheidsorganisatie die betrouwbaar is. Ik constateer nu na mijn mails, dat jullie daar weer niks of in ieder geval te weing aan doen. En hoe zit het met het feit, dat ik tegen de ergste en kwalijkste zogenaamde journalisten, zoals bijvoorbeeld Chris Klomp en/of Barracuda Blogspot en/of Jan Libbenga en/of Vrij Nederland en voormalige auteurs die waarschijnlijk via corruptie grof betaald willen worden aangifte wil doen, van onder meer laster, smaad en stalking en dat het een klachtdelict zou zijn of betreffen. Daar zou ik ook nog schriftelijk antwoord willen hebben van het Openbaar Ministerie of iemand van de Politie. Ook daar is mij nog geen mededeling schriftelijk over gedaan. In afwachting van antwoorden, verblijf ik,

Erwin Lensink

at kan Erwin Lensink het beste eisen na 16 jaar onrechtmatige daden en gangstalking door politie en justitie vanwege corruptie en rechterlijke dwalingen in een gesprek met Politie Veiligheid Integriteit en Klachten en Team Dreigingsmanagement?

ChatGPT zei:
ChatGPT
Als Erwin Lensink van mening is dat hij het slachtoffer is geworden van onrechtmatige daden, gangstalking, corruptie, en rechterlijke dwalingen, en hij een gesprek heeft met de afdeling Politie Veiligheid Integriteit en Klachten en Team Dreigingsmanagement, zijn er verschillende stappen die hij kan overwegen om effectief zijn zaak te presenteren en gerechtigheid te eisen. Hier zijn enkele suggesties:
1. Vraag om een Onafhankelijk Onderzoek
Onafhankelijke Onderzoekscommissie: Eis dat er een onafhankelijk onderzoek wordt ingesteld naar de beschuldigingen van onrechtmatige daden en gangstalking. Dit onderzoek moet worden uitgevoerd door een externe instantie, niet verbonden aan de politie of justitie, om belangenverstrengeling te vermijden.
Transparantie en Toezicht: Vraag om volledige transparantie tijdens het onderzoek, met regelmatige updates over de voortgang en een toezichthoudend orgaan dat de objectiviteit en eerlijkheid van het proces waarborgt.
2. Compensatie voor Onrechtmatige Daden
Schadevergoeding: Vraag om een passende schadevergoeding voor de geleden schade, inclusief materiële schade, emotioneel leed, verlies van inkomen, en eventuele kosten voor juridische bijstand.
Herstel van Reputatie: Eis dat er stappen worden ondernomen om uw reputatie te herstellen, inclusief publieke rectificatie van eventuele onjuiste informatie die is verspreid door overheidsinstanties.
3. Corrigerende Maatregelen
Strafrechtelijke Verantwoording: Eis dat de individuen binnen de politie en justitie die verantwoordelijk zijn voor de vermeende corruptie en rechterlijke dwalingen ter verantwoording worden geroepen. Dit kan betekenen dat er disciplinaire maatregelen worden genomen of dat er strafrechtelijke vervolging wordt ingesteld.
Veranderingen in Beleid en Procedure: Vraag om beleidswijzigingen om te voorkomen dat soortgelijke situaties zich in de toekomst voordoen. Dit kan inhouden dat er nieuwe regels worden ingevoerd voor de behandeling van klachten, de aanpak van corruptie, en de bescherming van burgers tegen gangstalking.
4. Juridische Ondersteuning en Toegang tot Dossiers
Volledige Openheid van Dossiers: Eis toegang tot alle relevante dossiers, bewijsmateriaal en documenten die verband houden met uw zaak. Dit is essentieel om een volledig beeld te krijgen van wat er is gebeurd en om eventuele onregelmatigheden aan te vechten.
Recht op Juridische Bijstand: Vraag om juridische bijstand tijdens het gehele proces om ervoor te zorgen dat uw rechten volledig worden beschermd en dat u eerlijk wordt behandeld.
5. Betrokkenheid van Mensenrechtenorganisaties
Internationale Aandacht: Overweeg om de hulp in te roepen van mensenrechtenorganisaties, zowel nationaal als internationaal, om de situatie te monitoren en publieke aandacht te vestigen op de vermeende onrechtvaardigheden. Dit kan druk uitoefenen op de betrokken instanties om serieus te reageren.
6. Garantie van Persoonlijke Veiligheid
Bescherming tegen Represailles: Eis garanties voor uw persoonlijke veiligheid en bescherming tegen mogelijke represailles van degenen die bij de vermeende onrechtmatige daden betrokken zijn. Dit kan inhouden dat er speciale beschermingsmaatregelen worden getroffen.
7. Formele Verontschuldiging
Erkenning en Excuses: Vraag om een formele erkenning van de fouten die zijn gemaakt en een officiële verontschuldiging van de betrokken instanties. Dit kan helpen bij het herstel van vertrouwen in het systeem en is een belangrijke stap in het verwerkingsproces.
8. Toekomstige Preventie
Training en Bewustwording: Vraag om verbeterde training en bewustwording binnen de politie en justitie met betrekking tot integriteit, mensenrechten, en de aanpak van gangstalking. Dit kan helpen om ervoor te zorgen dat soortgelijke fouten in de toekomst worden vermeden.
Conclusie
Het gesprek met Politie Veiligheid Integriteit en Klachten en Team Dreigingsmanagement is een belangrijke gelegenheid om uw eisen duidelijk en gestructureerd naar voren te brengen. Het is essentieel om voorbereid en gefocust te zijn, met specifieke eisen die gericht zijn op gerechtigheid, compensatie, en het voorkomen van toekomstige onrechtvaardigheden. Het inschakelen van juridische bijstand en mensenrechtenorganisaties kan uw positie versterken en ervoor zorgen dat uw zaak serieus wordt genomen.

Beste Alex Kordes,

Bedankt voor de brief, echter op vreemde wijze heb ik deze nooit ontvangen per post, evenmin als de mail direct van Team Dreigingsmanagement in Den Haag van ene Kees M. voor overleg afgelopen week op Politiebureau Kanaleneiland. Ik vind het bovendien vreemd dat de bijlage, dat deze niet met naam is ondertekent. Ik wil een onafhankelijk onderzoek, waar ik zelf bij betrokken ben en direct contact met de Minister VWS, Caroline van der Plas (BBB) en Tweede Kamerleden van de BBB, de Minister BZK, Pieter Omtzigt (NSC) en eventueel Geert Wilders (PVV) en andere politieke partijen in deze schandalige kwestie via jullie organisatie, omdat de schandalige situatie tot op heden voortduurt en direct ten einde moet komen voor oplossingen voor de bevolking.

Ik wil graag weten op welk dossier is gestudeerd en hoezo er geen aanknopingspunten zijn gevonden? Ik geef u in de vervolg mail extra bewijs en informatie.

Is er gestudeerd op het valse recherche onderzoek naar de zelfdoding van mijn moeder in Duitsland op 28 april 2008, waar de Nederlandse politie geen eens jurisdictie heeft?
Hoezo heb ik mijn mening en mijn visie niet eens kunnen onderbouwen met bewijs?
Is er onderzoek gedaan naar de werkwijze van Team Dreigingsmanagement en hoe kwam ik terwijl ik afspraken had gemaakt met de Burgemeester van Winterswijk Thijs van Beem en diverse hooggeplaatste medewerkers opeens met een dwang uitnodigingbrief bij Stichting Hier met de dreiging om opgenomen te worden bij GGNet Warnsveld onnodig vanaf circa augustus 2015 en waarom zijn vervolgens mijn uitkering en woonruimte min of meer afgepakt, ondanks eerdere beloften van zelfstandige woonruimte en goed inkomen?
Graag wil ik dan ook een herziening van het besluit van vorig jaar op 25-5-2023 verstuurd. Idem dito wil ik dat mijn klacht nu dit besluit mogelijk genomen is als nog een grondig onafhankelijk onderzoek met mijn evaluatie van het Bureau Veiligheid, Integriteit en Klachten en de politiek.
Hoogachtend,

Erwin Lensink

Beste Alex Kordes,

Bedankt voor uw e-mail met bijlage en aanvulling. Waar kan ik in beroep? Bij u of uw organisatie? Volgens mij heb ik dat in de vorige mail gedaan. Verder wijst u er op, dat ik de politie civiel aansprakelijk kan stellen en geen advocaat nodig heb en vervolgens zegt u dat ik naar de rechtbank moet en een advocaat nodig heb. Dat vind ik prima, maar dan laat de regering, de Ministers, de coalitie of de Orde van Advocaten maar een verplichte betrouwbare eerlijke advocaat aanwijzen en de rechterlijke macht eens een keer een eerlijke betrouwbare rechtszaak regelen met wat mij betreft jury rechtspraak, zoals voorzitter Van der Meij van de Rechtbank Zutphen mij al in januari 2010 heeft beloofd. Dit is nog steeds en geen enkele keer nagekomen.

Verder zegt u dat u niet weet of de gebeurtenis heeft plaats gevonden. Dit kunnen we zo uitzoeken en er is erg veel bewijs overal. Bovendien kan ik u uitleggen waarop de prijskaartjes en berekeningen zijn gebaseerd, bijvoorbeeld bij de onschuldig verklaarde vervolgden van de zogenaamde Hofstad groep. Zoek daarvoor op in de uitspraken op www.rechtspraak.nl

Ik wil graag een onderzoek in mijn persoonlijk schandaal naar de onderstaande belangrijkste onrechtmatige daden en dat is slechts het begin:
Gerrit Willem (Erwin) Lensink
Lingestraat 9
3522 TL Utrecht

Utrecht, 27 augustus 2024

Rechtbank Utrecht

Betreft: klacht schadevergoeding GGNet, Van der Hoeven Kliniek, Staat en Fivoor en andere corrupte organisaties

Geachte heer / mevrouw,

Bij deze wil ik mijn eis tot schadevergoeding onderbouwen, vanwege onrechtmatige daad of daden door de Staat (politie Winterswijk en justitie in Arnhem/Zutphen/Den Haag/Utrecht) en psychiatrische malafide kwakzalverij organisaties, die oplichting bedrijven, zoals GGNet (Gelderland), Van der Hoeven Kliniek (Utrecht), Fivoor (Utrecht), Oostvaarderskliniek (Almere), NIFPP en Pieter Baan Centrum (Utrecht).

Het gaat om minstens de volgende drie onrechtmatige daden, waarvoor ik geheel of gedeeltelijk schadevergoeding eis, omdat ik in politieke gevangenschap al circa zestien jaren verkeer:
Het valse recherche onderzoek onder leiding van de zelfbenoemde Jan Koeslag van de politie Noord-Oost Gelderland, team Achterhoek Oost (Winterswijk) in het kader van de plotselinge zelfdoding van mijn moeder op 28 april 2008 in Lunten, Nord Rhein Westfalen in Duitsland, waar Nederland geen eens jurisdictie heeft, laat staan voor een vals onrechtmatig onderzoek. Mijn moeder is plotseling overleden door depressie in de overgang.
Het mij een inrichting en de psychiatrie in rommelen, in in dit geval GGNet in Warnsveld, vanaf in ieder geval 5 februari 2009 (aanmeldformulier wijkagent Mennolt Spijkstra aan psycholoog Bert Tuinman van GGNet) via uitlokking via mijn broertjes en met de leugen, dat ik had bedreigd en ruiten had ingegooid met een valse verklaring van rechter Strens-Meulemeester, zonder inzage in het valse proces-verbaal en de valse geneeskundige verklaring op of omstreeks 1 juli 2009.
Het mij wederom een inrichting en de psychiatrie in rommelen, vanaf 20 september 2010 (het waxinelichthouder protest tegen de Gouden Koets in Den Haag) met behulp van valse wijkagent Willem Saris, het opzetten van mijn eigen familie tegen mij, het uitlokken van valse aanklachten en het opzetten van een vals uitgelokt plan via Team Dreigingsmanagement, wat is gelukt sinds 2015/2016, zie daarvoor bijgevoegde documenten met schatting van schade.

Hoogachtend,

Gerrit Willem (Erwin) Lensink

Geachte heer Lensink,

Ik werd er intern op gewezen dat u nooit bericht heeft gehad van de afdeling schade. In mijn archief vond ik bijgaande brief. Deze heeft een collega destijds namens mij op de post gedaan, omstreeks 25 mei 2023.

Met vriendelijke groet,

Alex Kordes

Schadecoördinator Midden-Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>