28 april 2008 – 28 april 2018

Het is vandaag tien jaar geleden. Het is nu exact tien jaar geleden, dat je besloot, plotseling en voor iedereen onverwacht, uit het leven te stappen. In de week voor de zelfdoding, was je nog met zeer ernstige overgang- en slaapproblemen, op 52-jarige leeftijd, naar de huisarts geweest. De locatie in Duitsland, had je blijkbaar grondig uitgekozen. Dat je op maandag 28 april 2008 in de middag afscheid aan het nemen was, had ik niet door, aangezien je op kenmerkende wijze mij leek te plagen of te pesten om een soort van aandacht te vragen. Ik was echter onder tijdsdruk en stress bezig met mijn tentamens en afstudeerprojecten.

Sinds dien heb ik op meer dan schandalige wijze, bijna de helft van de tijd, dus vijf jaren op redelijk extreme wijze in detentie gezeten en ik zit nu nog steeds in politieke detentie. Er zijn veel leukere zaken en dingen te bedenken en ik had mij de afgelopen tien jaren absoluut anders voorgesteld, maar volgens mij is er niets belangrijkers, dan ik heb gedaan. Het fiduciaire geldstelsel (en de betrokkenheid van de innercircle leden van de Stichting Bilderberg Meetings – grootaandeelhouders van banken als de bankiersfamilies Rotschild, Rockefeller en de Nederlandse Koninklijke Familie) hebben inmiddels geleidt tot het Burgerinitiatief Ons Geld met 113.878 ondertekenaars op 21 april 2015. In 1983 zijn wij (- in principe -) de dupe geweest van dit fiduciaire geldstelsel (geldcreatie uit het niets) met de gedwongen verkoop van de boerderij in Winterswijk-Miste door de toenmalige NMB Bank. Faillissementen leiden jaarlijks tot vele zelfdodingen in Nederland en ver daarbuiten en ook overgangsproblemen kunnen bij vrouwen een belangrijke rol of reden spelen. In 2008 was onder andere de ING Groep (opvolger van de fusie van de NMB Bank) in feite zelf failliet, maar moest met duizenden euro`s per Nederlander ondersteunt worden.

Er zijn verder wel tien andere redenen, die ik heb gehoord voor de zelfdoding tot en met de onzin, dat ik jou altijd zou dwingen om overal naar toe te fietsen. Het schandalige verhaaltje van enkelen, als ook blijkbaar van de valse, leugenachtige en bovenal onrechtmatige zelfbenoemde rechercheleider Jan Koeslag van de politie Noord-Oost Gelderland gaat volledig mank. Immers hoe kwam je aan (1) een jerrycan (2) vuur (3) autosleutels van de Ford Ka en (4) een portemonnee met geld, terwijl je die nooit vanzelf altijd bij je had? Er zijn mij de afgelopen jaren door onder meer de gemeente, politie, justitie en rechterlijke macht talloze beloftes gedaan, zoals:

1. Het mij toe brengen naar locatie van overlijden na vrijgave van deze locatie (door de valse rechercheleider Jan Koeslag op 28 april 2008)

2. Eerlijke processen met volledige waarheidsvinding (door de voorzitter van de wrakingskamer van de Rechtbank Zutphen, mevrouw M.R. Van der Mei in januari 2010)

3. Volledige inzage in het valse onrechtmatige Nederlandse recherche dossier (door politieteamchef Toon Ruiken in januari 2015)

4. Beantwoording van mijn vragen (door Officieren van Justitie Van Zwol en Klunder in januari 2015)

5. Zelfstandige woonruimte en voldoende inkomen (door VROM-Manager Michel Scholten en Burgemeester van Winterswijk, Thijs van Beem in 2013)

En de valse wijkagent Willem Saris beweerde na mijn valse detentie en vrijlating uit de gevangenis na onder meer detentie in Duitsland nu echt iets voor mij te gaan betekenen in 2013. Geen een van die beloften is nagekomen, in tegendeel zelfs. Het is mij recentelijk gebleken, dat zelfs mijn vader tegen mij wordt ingezet en opgezet met onder meer insinuaties en onder meer uitlokking en samenspanning.

Zo is er blijkbaar achter mijn rug om geheim overleg geweest in maart 2014 met een “Plan van Aanpak” in Apeldoorn en vervolgens op 13 maart 2014 op het politiebureau in Winterswijk tussen TDM politie, de valse wijkagent en mijn vader. Dit terwijl ik kandidaat-gemeenteraadslid en lijsttrekker was bij de gemeenteraadsverkiezingen voor de gemeente Nijmegen uit protest onder meer. Feitelijk zijn deze valse plannen al gemaakt via risico- taxaties op 26-8-2011, 6-3-2012, 12-7-2012 en 25-2-2013, toen ik dus nog in politieke detentie zat voor onder meer de beschuldiging van Majesteitsschennis. Op Prinsjesdag 2010 was voor mij de maat echter vol en werd ik al meer dan twee jaar ernstig belazerd en benadeeld.

Het is mij recentelijk gebleken, dat er tussen de dertig en zestig vergaderingen en overleggen op zijn minst achter mijn rug om zijn geweest in de periode 2011 tot en met 2015 (enigszins arbitrair aan de hand van de data en rekenmethode) om mij een inrichting in te drukken. Het is frappant, dat men plannen van aanpak over mij wil maken, terwijl ik daar niets van mag weten blijkbaar (eerder ook al vanaf zeker februari 2009 idem dito) en dat terwijl ik mijn klachten bijna voortdurend kenbaar heb gemaakt, onder meer aan de bezwaarschriftencommissie van de gemeente Winterswijk, de Nationale Ombudsman, de Rechtbank Zutphen, het Gerechtshof Arnhem en Hoofdofficier van Justitie Nicole Zandee, als ook politie Noord-Oost Gelderland.

In de afgelopen tien jaren zijn daarnaast onder meer de OAD Groep in Holten (waar ik een sollicitatiegesprek heb gevoerd), het Antwerp Diamond Hotel (weliswaar na voor mij persoonlijk onbekende overname van mijn afstudeer- en stageproject), twee van mijn voormalige stamkroegen en b.v. ook de V&D in Breda, waar ik regelmatig kwam, naast vele andere bedrijven in onder andere horeca, toerisme en detailhandel etc. etc. failliet gegaan of gesloten. Er ligt nog steeds een groot fiduciair probleem in de bankensector, ook in Nederland. Het is mij duidelijk geworden, dat minstens tienduizenden mensen in Nederland expres in de problemen worden gebracht en gehouden, bijvoorbeeld de 30.000 daklozen via een verplichte zorgverzekering, terwijl er geen enkele inkomsten tegenover staan. Ook worden tienduizenden Nederlanders (waaronder vele kinderen) dagelijks vergiftigd met zogenaamde (dwang)medicatie in de (forensische) psychiatrie.

Verder heb ik ook zijdelings vier zelfdodingen mee gemaakt in detentie (P.I. Zoetermeer in 2010/ P.I. Vught PPC in 2011/ J.V.A. Munster in 2013/Van der Hoeven Kliniek in 2017 in Utrecht) en drie duidelijke zelfdoding pogingen (2009 Warnsveld) en recentelijk de afgelopen maand. Zelf heb ik ook enkele malen en langere tijd in hongerstaking gezeten, vanwege protest om schandalige onrechtmatigheden. Als voorbeeld kan ik aanhalen, dat TDM politie (in Driebergen, Apeldoorn of Den Haag) wel interesse heeft in het feit, dat ik de sleutels heb ingeleverd en ben vertrokken bij Stichting Hier in Winterswijk in augustus 2015 (na dreiging met BOPZ-opname ondanks duidelijke afspraken), als ook dat mijn uitkering valselijk is gestopt door toedoen van deze valse TDM politie en psychiatrie, maar geen enkele interesse heeft in het waarom van mijn zaken of de schandalen in de bankensector, Manuel Schadwald of Marianne Vaatstra. Inmiddels wil ik, mede naar aanleiding van contact met derden als JDTV, ook de onderste steen boven in de schandalige gang van zaken omtrent de vermissing c.q. moordzaken van Manuel Schadwald uit Berlijn en Marianne Vaatstra in Friesland, als ook kwestie, rondom onder meer ex-Secretaris-Generaal van Justitie Joris Demmink. Volledige inzage in het valse onrechtmatige recherche dossier, dat de huidige voortdurende problemen, naast een clubje leugenaars (van politie, justitie, psychiatrie en handlangers) heeft veroorzaakt met flutaanklachten, valse aanklachten, valse verklaringen, laster en smaad, feitelijke (gang)stalking en aanklachten op basis van uitlokking EN/OF behoorlijkheid met oplossingen in dit schandaal, heb ik nog steeds niet gehad…

R.I.P. mama (26 maart 1956 – 28 april 2008)

Opa Lensink (R.I.P. 15-5-2009) en Oma Wassink (R.I.P. 2-11-2009) en Roxanna (R.I.P. 4-8-2012)

Erwin Lensink 28 april 2018

Website Flag Counter sinds 20 december 2012 (naar herkomst unieke bezoekers qua land);
Flag Counter

 

Sinds 14 januari 2013 Motigo Webstats;


Free counter and web stats


#####################################################


#####################################################

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>