Doneeractie voor voortbestaan van deze website

Vandaag zijn wij doneeracties gestart voor het voortbestaan van deze websites. Wij hebben via Versio te horen gekregen het afgelopen jaar, dat onze website kosten wederom enorm zullen stijgen. Om het voortbestaan van deze websites te garanderen, dus www.erwinlensinkvrij.nl en www.oranjerepublikeinsepiraten.nl zijn wij een crowdfunding actie gestart.

De website kosten van de alternatieve media www.erwinlensinkvrij.nl en van de politieke organisatie Oranje Republikeinse Democratische Alliantie via www.oranjerepublikeinsepiraten.nl zijn van minder dan 100 euro in 2020 naar meer dan 500 euro opgelopen in 2023, dus een stijging van meer dan 300%. Om het voortbestaan van deze belangrijke websites over politieke en juridische misstanden met name op het gebied van de Central Bank Digital Currency (CBDC) dictatuur en de werking van het fiduciair geldstelsel en toekomstig imploderen daarvan, te garanderen, is er geld nodig. De kosten zijn simpelweg te hoog geworden. Enkele honderden euro`s zijn nodig voor 1 jaar voortbestaan van de websites en maximaal 1000 euro, tenzij de kosten nog hoger oplopen voor de komende twee jaar. Mocht er minder geld dan nodig is, worden opgehaald, dan zal dit in voornamelijk politieke en minder in juridische activiteiten worden gestoken van onder meer de Oranje Republikeinse Democratische Alliantie en de relatieve vrijheid van Erwin Lensink en in principe iedereen. Hier is al veel tijd en geld in geinvesteerd door Erwin Lensink en medestanders. Het komende jaar zal onder meer middels deze crowdfunding actie worden onderzocht of de websites www.erwinlensinkvrij.nl en www.oranjerepublikeinsepiraten.nl kunnen voortbestaan. Mogelijk zal er voor de politieke organisatie een blogspot komen en als de website www.erwinlensinkvrij.nl verdwijnt, dan verdwijnt er cruciale informatie in een aantal belangrijke misstanden waarschijnlijk.

Doneren via de link van doneeractie: https://www.doneeractie.nl/crowdfunding-voor-alternatieve-websites/-73834

Bij voorbaat dank voor de bijdrage en de medewerking aan dit belangrijke project voor het informeren van iedereen over relatieve vrijheid en relatieve rijkdom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>