De Crisis en wraking leden Medisch Tuchtcollege

Sinds enige maanden ben ik in afwachting van mijn hoger beroep tegen de valse beslissingen van zowel het Regionaal Medisch Tucht College in Zwolle, als het Regionaal Medisch Tucht College in Den Haag, dat dus op uitermate valse en bedenkelijke wijze mijn klachten tegen allerlei psychiaters of beter gezegd kwakzalvers ongegrond heeft verklaard. Nu heeft het nieuwsprogramma Nieuwsuur recentelijk al aandacht besteed aan de bedenkelijke werkwijze van alle Medisch Tucht Colleges, waarbij collega artsen vaak de collega`s matsen voor schandalige fouten. Zeker in het geval van de psychiatrie kan ik dit absoluut niet begrijpen, want na grondig persoonlijk onderzoek in zowel theorie (DSM 1 t/m DSM 5) als in de praktijk, is er volgens mij maar een conclusie mogelijk en dat is dat psychiatrie kwakzalverij is! De forensische psychiatrie en de psychiatrie onder dwang, zoals deze op dit moment in Nederland en trouwens ook wereldwijd is georganiseerd is pure kwakzalverij, chantage, oplichting, bedrog en exact hetzelfde als de vroegere heksenjacht. De schandalige affaire van Gustl Mollath in Duitsland, die valselijk via bedrog van bankiers, zijn eigen ex-vrouw en justitie in een psychiatrische inrichting is opgenomen valselijk, is exact, maar dan ook exact te vergelijken met mijn schandalige zaken. Om dit onder de aandacht te brengen en weer een valse uitspraak van het Centraal Medisch Tucht College in Den Haag te voorkomen, heb ik alle leden en dan vooral de psychiaters van de tuchtcommissie nu gewraakt.

Voor meer informatie waarom de psychiatrie onder meer kwakzalverij is en nog erger dan de heksenjacht, tenminste meer een industrie des doods, verwijs ik op dit moment naar de volgende websites van andere ervaringsdeskundigen:

http://www.ncrm.nl/

http://www.cchr.nl/

Via de website www.cchr.nl is er overigens een uitermate interessant filmpje te vinden, dat met veel bewijsmateriaal duidelijk maakt, dat de psychiatrie zo ongeveer compleet is gebaseerd op bedrog, oplichting en kwakzalverij. In mijn zaken is dit zeer duidelijk te maken, daar ik bepaalde politieke overtuigingen heb en op basis daarvan expres valselijk ben gediagnosticeerd met onzindiagnoses, zoals dit vroeger in de jaren `30 ook gebeurde in Nazi-Duitsland en blijkbaar ook in de vroegere Sovjet-Unie.

Verder zijn er ook de nodige grote bekende bedrijven als eerste slachtoffer van de banken- en kredietcrisis geworden, zoals ik op Prinsjesdag 2010 en trouwens al medio 2008 had gedacht, namelijk de Free Record Shop, OAD Reizen, Hulshof Leer in Lichtenvoorde, Aldel in Groningen en het transportbedrijf Jan Krediet en vele andere op zich redelijk presterende bedrijven. Ook het aantal zelfdodingen en faillissementen in zijn algemeenheid is sinds 2008, niet alleen in Nederland overigens, dramatisch gestegen, eigenlijk voornamelijk door het disfunctioneren van het banken- en kredietsysteem en dientengevolge ook de landelijke en Europese politiek. Alle informatie over de achtergronden van deze banken- en kredietcrisis en de belangrijkste veroorzakers en profiteurs, namelijk de prominente grootaandeelhouders van banken en de innercircle – leden van de Stichting Bilderberg Meetings is terug te vinden op deze website (onder andere), maar ook mijn Facebook en Twitter account. Recentelijk waren drie economen, waaronder Willem Middelkoop, die dezelfde opinie als mij heeft, bij Jeroen Pauw in het programma 5 jaar later. Het was mooi om te zien, dat veel voorspellingen van Willem Middelkoop al zijn uitgekomen. Het tijdspad van de crisis is echter moeilijk exact te voorspellen, maar het is voor mij en Willem Middelkoop niet de vraag of “(De dag dat) de dollar valt” en er zoiets als een “Big Reset” gaat plaats vinden, maar wanneer…

Het wordt wel duidelijk, dat steeds meer Nederlanders en wereldburgers beter op de hoogte komen van de schandalen in het bankensysteem, als ook de corruptie van de politiek in deze zaken, ondanks dat grote delen van de massa – media, dus de belangrijkste dagbladen (als bv. De Telegraaf) en nieuwszenders (RTL en NOS bv.) en ook de belangrijkste persbureaus (als bv. Reuters en het ANP) hier weinig tot vaak zelfs expres geen melding over maken, zelfs nog minder als het schandaal rondom het pedonetwerk van Joris Demmink (zie www.demminkdoofpot.nl), dat ook expres buiten pers / media is gehouden om dit geheim te houden voor de Nederlandse bevolking en dus in de doofpot getracht te stoppen. Helaas zijn nog steeds te weinig Nederlanders op de hoogte van het functioneren van het fiduciaire geldsysteem en het effect van het heffen van rente op geld gecreërd uit het niets door de banken en vooral de grote systeembanken. Het is dan ook zelfs verwonderlijk, dat afgelopen jaar beursexpert Tom Lassing sprak met de persvoorlichter van de Rabobank en deze het systeem van geldcreatie uit het niets niet kende en ik hetzelfde heb geconstateerd bij meerdere medewerkers van de lokale Rabobank in de Achterhoek.

Aangezien de Federal Reserve schijnbaar kennelijk recentelijk is gestopt met de Quantitative Easing en dus kwantitatieve verruiming van de geldhoeveelheid met circa 3 miljard dollar per dag, is het voor mij duidelijk, dat het systeem niet lang meer te handhaven is en sinds 2008 als een boomerang nu binnenkort zal terug keren en er weer zoiets zal gebeuren als het faillissement van Lehman Brothers. In heel veel gevallen op internet wordt de Deutsche Bank trouwens als belangrijke kandidaat genoemd, die de collapse zal veroorzaken, maar het kan natuurlijk ook een andere grote systeembank in Europa of Amerika zijn. Om aan dit artikel een einde te maken, wil ik allereerst verwijzen naar onderstaande belangrijke filmpjes, die het één en ander verder uitleggen en toelichten:

http://www.youtube.com/watch?v=UYtbEJfQtDI

Hieronder zijn de belangrijkste tips en achtergronden te vinden met de crisis, die naar mijn verwachting, waar ik nu overigens voor het eerst een tijdstip durf te koppelen, zal gaan plaats vinden tussen maart 2014 en november 2014, maar in ieder geval zoals Willem Middelkoop beweert voor 2020, aangezien Willem Middelkoop via het CD Fund en AmsterdamGold veel belangrijke en veel betere berekeningen heeft kunnen doen, waar ik verder geen twijfels bij heb:

http://www.youtube.com/watch?v=f1p7XMzc1QQ

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>